Jelisaveta Orašanin jedva čeka da postane mama i sve je spremno za dolazak bebe

Jelisaveta Orašanin jedva čeka da postane mama i sve je spremno za dolazak bebe

Autor: | 30/12/2018

0

Ova Nova godina za glumicu Jelisavetu Orašanin, sada Teodosić, ima posebnu draž, jer je dočekuje u devetom mesecu trudnoće i na plažama Los Anđelesa, gde njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, igra.

- Jelisaveta se super oseća i vrlo je vesela i aktivna trudnica. Ona se inače hranila zdravo i stalno trenirala pre trudnoće, tako da je sa ishranom nastavila, ali vežbanje je umereno po savetu doktora. Nije zahtevna trudnica i nema posebne prohteve, potpuno uživa u trudnoći, a često su joj drugarice u poseti u Americi. To joj prija, jer je Miloš prilično zauzet, ima rigorozne karantine i jedva da uspevaju da budu zajedno kada je njegova sezona u jeku - kaže izvor blizak Teodosićima i dodaje:

- Jelisaveta se nimalo nije ugojila, samo joj stomak raste. Kako su smešteni blizu plaže, jutro provodi u šetnji, dok je i ostatak dana napolju. Jedva čeka da postane mama i sve je spremno za dolazak bebe. Bitno im je da porođaj i njen oporavak proteknu kako treba, sve ostalo će usput srediti. Tamo odlazi na preglede, a uskoro će početi i češće da ide na ultrazvuk, jer je na pragu devetog meseca trudnoće. Doktori koji brinu o njenoj trudnoći su najbolji tim jedne privatne klinike.

Prema rečima sagovornika Kurira, Jelisaveta će se poroditi u Americi, ali će život nastaviti na drugoj lokaciji. Sve su prilike da će Teodosić u junu napustiti NBA ligu i Ameriku, te se preseliti u Evropu.

- Iako je rano za bilo kakve planove, svi očekuju da će Jelisaveta bebu na leto dovesti u Srbiju jer bi Miloš trebalo u septembru da zaigra sa našom reprezentacijom u Kini ukoliko se naši plasiraju. S druge strane, pitanje je i kakav će i s kim Miloš potpisati ugovor i da li će uopšte moći da bude deo reprezentacije. Sve karte su otvorene dok zvanično ne kaže da li napušta NBA, iako je to između redova negovestio - kaže izvor pomenutog lista.

hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević

Najnovije vesti