Raspevano i seksepilno: Seka Aleksić u Novu godinu uplovila u crvenom

Raspevano i seksepilno: Seka Aleksić u Novu godinu uplovila u crvenom

Autor: | 01/01/2019

0

Seka Aleksić radno je dočekala 2019. godinu, a prepunoj hali "Belexpo" centra je priredila odličan provod. Sa Sekom je bio suprug, Veljko Piljikić, koji organizuje njene nastupe.

- Veljko je moj menadžer i uvek je sa mnom. Normalno da ću njega prvog poljubiti i poželeti mu srećne praznike - rekla je Seka.

Upitali su Seku i da li poštuje tradiciju nošenja crvenog donjeg rublja za Novu godinu.

- Nisam ja tradicionalna na taj način. Ja kao tradiciju doživljavam nešto sasvim drugo, a to je za mene najveći praznik i najveća tradicija, Božić. Nova godina je kao i svaki drugi dan, da kažem radni ili vikend kada nastupam po insostranstvu. Tako da nisam što se tiče toga ni sujeverna niti poštujem tu "novogodišnju tradiciju".

Upitali su je da li u ponoć nazdravlja uz neku čašicu alkohola ili ne.

- Mislim da ću nazdraviti vodom, zato što sam umorna jer već nekoliko dana radim uzastopno, a moram čuvati glas jer imam još dva radna dana, jer radim i prvi i drugi januar. Pošto ne pijem često alkohol, ja sam neko ko kaže: "Nazdravlja se sa ljudima, a ne sa pićem".

Upitali su je i ko čuva Jakova dok mama i tata rade.

- On je na sigurnom. Moj sin već uveliko spava, tu su bake i deke, tu je i dadilja, tako da se ne brinem.

Na pitanje šta bi poželela sebi u ponoć, Seka je rekla:

- Pošto nisam osoba koja samo za Novu godinu želi neke želje, i to sad kao specijalno baš za Novu godinu nešto poželi. Ja sam osoba koja želi zdravlje sebi i svojoj porodici i naravno svim ljudima koji su oko mene i koji me okružuju, s kojima komuniciram, koji me vole, od fanova do prijatelja, porodice... Želim svima samo zdravlje, sve ostalo ćemo nekako lako nadomestiti.

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: seka aleksić

Najnovije vesti