Nina Radulović: Zreloj ženi treba muškarac svestan ženskog opterećenja u ovom vremenu

Nina Radulović: Zreloj ženi treba muškarac svestan ženskog opterećenja u ovom vremenu

Autor: | 01/01/2019

0

Jedna od aktuelnijih TV lica i voditeljka informativnog programa na najgledanijoj televiziji Pink, Nina Radulović, sa osmehom je dočekala 2019. godinu. Najluđu noć provela je uz noćni program, a onda se u kasne sate uputila ka jednom prestoničkom restoranu i svojim glasom oduševila sve goste kojima je čestitala Novu godinu i poželela uspešan početak novih izazova.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on Dec 31, 2018 at 1:43am PST


Iako joj je ovo dvanaesta godina za redom kako je proslavlja radno, ipak joj je bilo najdraže da se što pre vrati kući kako bi poljubila svog sina Lava koji je spavao dubokim snom.

Prelepa voditeljka imala je samo pohvale na račun svog uspeha koji je ostvarila u prethodnoj godini, pa je samo za portal Pink.rs priznala da je 2018. bila jedna od važnijih u njenom životu.

-Ovo je bila važna godina za mene, kako u ličnom, tako i u profesionalnom smislu. Lav je krenuo u školu, samim tim usložnile su se obaveze, a ja sam postala deo informativne redakcije na Tv Pink i počela da vodim Dnevnik. Mogu da kažem da mi je 2018. bila lepa i uspešna. Ja sam naučila da budem zahvalna na svemu što mi život donosi.


I pored prelepih trenutaka, Nina se prisetila i onih tužnijih.

-Nažalost, moja porodica je u prošloj godini imala i gubitke, neki dragi ljudi su otišli, ali nikada ih nećemo zaboraviti.

Ona je u Novoj godini odlučila da donese i nove životne odluke, a kada smo je upitali šta bi promenila kada bi imala čarobni štapić, Nina nam je iskreno ispričala na šta bi posebno obratila pažnju.

-Menjaću svoju naviku da jedem slatkiše kad god poželim. To je, čini mi se jedini "porok" sa kojim ne mogu da se izborim. Takođe, volela bih da posedujem neku sposobnost da "zaustavim" posao svaki put kad vidim da je potrebno da provedem više vremena sa Lavom. Kao i svakom roditelju savremenog doba, fali mi bar tri sata dnevno za sebe, dete, kućne poslove. Trudiću se da se više odmaram.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on Jul 16, 2018 at 12:08am PDT


Iako neretko priča o svom emotivnom životu i potajnim željama koje bi volela da ostvari, lepa voditeljka nam je otkrila kako zamišlja svog idealnog muškarca i priznala da bi volela da svom sinu podari jednog brata ili sestru.

-Ljubav se dešava, ali pitanje je da li ste spremni za nju. Zreloj ženi treba muškarac koji je svestan koliko su žene opterećene u ovom vremenu. On treba da učini da njen dan sa svim obavezama koje je čekaju, bude lakši, samim tim da joj pomogne, da je mnogo mazi, da joj govori nežne reči i da je nikad ne omalovaži. A ona treba da ga ceni, govori mu da je najbolji i najsposobnoji kad god je to moguce. Ona treba da ga ceni i da oseća poštovanje, ali i da se osecć zaštićeno u svakom trenutku. Volela bih da imam bar još jedno dete. Što se udaje tiče, tu nisam isključiva i promenila sam stav što se toga tiče. Poznajem parove koji žive u divnim odnosima, imaju decu, a ta deca prava kao i ona koja su rođena u braku. Njihov model mi se čini ispravnim, u njihovom slučaju, ali opet ništa nije sveto pismo. Stvar se razlikuje od slučaja do slučaja. Možda opet promenim misljenje.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATAImages, Instagram
Tagovi: Nina Radulović