Tačka na spekulacije: Nikola Rađen se oglasio o razvodu

Tačka na spekulacije: Nikola Rađen se oglasio o razvodu

Autor: | 08/01/2019

0

Ana Kokić i Nikola Rađen sporazumno su doneli odluku da se razvedu, ali im je uprkos tome veoma teško zbog činjenice da je njihovom desetogodišnjem braku došao kraj.

Kako saznajemo, pevačica i vaterpolista odlučili su da stave tačku na bračnu zajednicu jer su se emocije među njima ugasile. Ani i Nikoli je veoma teško zbog perioda kroz koji prolaze, ali je do razvoda moralo da dođe budući da su se udaljili i da stvari u njihovom odnosu više nisu funkcionisale kako treba.


- Sve što mogu da vam kažem je da ćemo se Ana i ja u narednih par dana obratiti zajedničkim saopštenjem u javnosti i medijima vezano za ovu situaciju. Hvala na razumevanju - rekao je Nikola Rađen za "Blic".

Uskoro bivši par ćerkama Nini i Tei je na Božić, pred Rađenov let u Rusiju, saopštio da se mama i tata rastaju. Oni su se potrudili da im na najbolji mogući način objasne situaciju, a deca su to, koliko je to moguće, dobro prihvatila.

Ana i Nikola su juče, na Božić, kod advokata potpisali papire za razvod braka, te sada čekaju da i zvanično budu razvedeni. Njih dvoje su se oko svega sporazumno dogovorili, a Nikola će decu moći da viđa kad god poželi.


Rađen će do završetka igračke karijere živeti u Rusiji, nakon čega se vraća u Beograd.

Podsetimo, pevačica i vaterpolista venčali su se u Beogradu u oktobru 2008. godine. U januaru 2009. godine rodila im se starija ćerka Nina, dok su tačno godinu dana kasnije dobili su i mlađu naslednicu Teu.

Još fotografija Ane i Nikole pogledajte u galeriji na sledećoj strani...

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Radjen (@nikola_radjen) on Jul 9, 2017 at 8:40am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Radjen (@nikola_radjen) on Jul 8, 2017 at 12:04am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on Jul 22, 2013 at 11:23am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Radjen (@nikola_radjen) on Apr 3, 2016 at 3:19am PDT

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Ataimages

Pročitajte još