Trendi Severina: Crni lakovani mantil, crne najlonke i bele cipele su potpuni hit (foto)

Trendi Severina: Crni lakovani mantil, crne najlonke i bele cipele su potpuni hit (foto)

Autor: | 21/01/2019

0

Severina nizom modnih fotografija objavljenih na službenom profilu na Instagramu najavljuje svoj novi studijski album "Halo", koji izlazi 1. februara.

Baš kao sve njene dosadašnje odevne kombinacije, i ove su izazvale mnogo komentara obožavaoca koji su pohvalili njen stajling.

Na dve fotografije "lakovani" kaput/manitil crne boje. Svi dobro znaju da je crni kaput apsolutni klasik ženskog ormara, ali u tom kontekstu najčešće se spominju vuneni modeli.

 

View this post on Instagram

 

Back to black? #newalbum #halo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 19, 2019 at 3:05am PST

Severina je za sebe odabrala verziju od modernog materijala koji neizbežno pleni pažnju zahvaljujući svojoj efektnoj sjajnoj površini. Za razliku od klasičnog crnog kaputa, koji će verovatno ostati neprimećen, ova varijanta će sigurno ukrasti mnogo pogleda.

 

View this post on Instagram

 

“Džaba sve kad je srce nedostupno...” ??? #01.02. #halo #new song #newalbum #severina #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 20, 2019 at 7:07am PST

Kaputi i jakne napravljeni od lakovane kože ili vinila vrlo su traženi poslednjih nekoliko sezona i često smo ih viđali na modnim pistama, a sudeći prema najavama modnih znalaca, njihova popularnost neće pasti ni u nadolazećim sezonama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jan 17, 2019 at 5:12am PST

hellomagazin.rs Instagram/Severina
Tagovi: severina