Snežne avanture Miloša Bikovića: Ludi dres kod za snoubording i vožnja bobom!

Snežne avanture Miloša Bikovića: Ludi dres kod za snoubording i vožnja bobom!

Autor: | 23/01/2019

0

Glumac Miloš Biković trenutno uživa u čuvenom švajcarskom zimskom turističkom centru Sent Moricu, koji ga je opčinio lepotom i neverovatnim stazama za skijanje i snoubording.

Biković je na Instagramu objavio nekoliko fotografija na kojima se vidi da je spreman za avanturu na snegu, ali stajling je svima odmah zapao za oko.

- Ispostavilo se da i na planini postoji dres kod. A kako kaže skijaški "konsijerž" (ovde i toga ima), "Nikada ne možeš biti previše obučen u Sent Moricu!". Totalno je kul kada upoznajete staze uz pratnju lilčnog vodiča. Planine su zaista fascinantne, a staze su LUDILO. Planina me "čačka" lepotom - našalio se Biković pored fotke na kojoj pozira na snoubordu u skijaškim pantalonama i sakou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on Jan 21, 2019 at 2:19am PST

Na narednoj fotki već smo saznali da se niz stazu nije spuštao u sakou već ga je samo za slikanje pozajmio od prijatelja.

Biković dosta vremena provodi u Moskvi zbog poslovnih obaveza i navikao je na oštru rusku zimu i niske temperature, pa mu boravak na snegu i u ovako "laganom" izdanju ne predstavlja problem.

A kako se izboriti s podočnjacima ili pak umorom objasnio je već u sčedećem postu:

- Ujutro će vam lice vam izgledati mnogo bolje ako nosite namrgođenog Toma. Niko ne gleda što si pospan i pomalo otečen, svi gledaju u nevaljalu mačku - poručio je Miloš dok pozira u džemperu sa likom čuvenog mačka Toma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on Jan 23, 2019 at 12:54am PST

Ali, tu nije kraj, Miloš je uspeo i da se spusti bob stazom jureći neverovatnom brzinom!

- Kao da su znali kako treba da me dočekaju. Iskustvo je bilo FENOMENALNO! 140 km na sat u sankama. Telo trpi 5g (nije internet nego gravitacija) - poručio je Biković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milosh Bikovich/Милош Бикович (@bikovic) on Jan 22, 2019 at 11:14am PST

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/bikovic
Tagovi: miloš biković