Olga Odanović: Deca generalno ne vode računa o roditeljima, ne pitaju kako su, šta im treba

Olga Odanović: Deca generalno ne vode računa o roditeljima, ne pitaju kako su, šta im treba

Autor: | 26/01/2019

0

Prvakinja drame Narodnog Pozorišta, Olga Odanović oduvek je važila za jednu najduhovitijih glumica. Na velikom platnu uglavnom je prepoznajemo po komičnim ulogama, kakva je i ona u seriji "Šifra despot", ali u pozorištu ona igra mnogo ozbiljnije komade.

Olga ne krije i da je na posao veoma često dolazila uplakana i nesrećna, ali da čim stane na daske koje život znače, neraspoloženje nestaje.


-Ja sam mnogo puta bila i uplakana i nesrećna, nikom od nas nije svaki dan divan dan. Bilo je mnogo situacija kada glumcima nije ni do čega, a vi jednostavno morate da izađete na scenu i da zaboravite sve. I stvarno kada izađete na tu magičnu scenu, sve se zaboravi, prestane bol, prestane tuga. Ja znam mnoge moje kolege koji su imali i smrtne slučajeve i tako dalje, a oni su igrali predstavu, retko ko hoće da otkaže - ispričala je Olga u emisiji Premijera.

View this post on Instagram

A post shared by Škola glume/režije Prvi koraci (@prvi_koraci) on Dec 22, 2018 at 8:23am PST


Glumica je otkrila i šta je to što zamera današnjoj omladini, a što jasno možemo videti oslikano u predstavi "Idealna polovina" u kojoj glumi sa mlađim kolegom Milanom Kalinićem, koji igra njenog sina.

-Generalno ovde u Srbiji sinovi, ali ne samo sinovi već i ćerke žive sa roditeljima do četrdesete godine, to je neki minimum da kažemo. Jedino što ja njemu zameram u predstavi, a to zameram deci inače u životu, da ne vode dovoljno računa o roditeljima, da ih ne pitaju kako si, da li ti treba nešto - rekla je glumica.

Olga je ispričala da današnja omladina nema autoriteta, nema poštovanja i da među njima nema hijerarhije.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATAImages/Instagram
Tagovi: Olga Odanović