Tanja Bošković u životnoj drami sa srećnim krajem: Dobro sam!

Tanja Bošković u životnoj drami sa srećnim krajem: Dobro sam!

Autor: | 29/01/2019

0

Slavna srpska glumica Tanja Bošković uspešno se oporavlja od posledica aneurizme zbog koje je imala nesnosne glavobolje i jedva čeka da se vrati na pozorišnu scenu

 

Jedna od najomiljenijih srpskih glumica Tanja Bošković (65) uspešno se oporavlja od aneurizme i njeno stanje je svakim danom sve bolje, saznaje Gloria.

Dobro sam, samo sam u velikoj gužvi – rekla je Tanja kad su je pozvali da provere kako se oseća.

Iako ju je glava neprekidno bolela dva dana, i to na istom mestu, slavna dramska umetnica nije tome pridavala veliki značaj. Nadala se da će će bol proći sama od sebe. Tek na insistiranje svoje dve godine mlađe sestre Slavenke zatražila je lekarsku pomoć.

Kada su otišle na Klinički centar, ispostavilo se da Tanja u mozgu ima aneurizmu, odnosno proširenje krvnog suda. Da je aneurizma slučajno pukla, situacija je mogla da se završi sa ozbiljnim posledicama ili čak fatalno.

Međutim, lekari su brzo shvatili u čemu je stvar i, kako piše magazin Gloria, glumici je neinvazivnom metodom uklonjen problem, tako da se ona sada u svom domu oporavlja, u društvu svojih najmilijih, a očekuje se i da se uskoro vrati na scenu.

hellomagazin.rs Janko Petković/Hello/Arhiva