Nataša Bekvalac spremna za večerašnji MAC spektakl: Svoj nastup posvećujem svim ženama! (video)

Nataša Bekvalac spremna za večerašnji MAC spektakl: Svoj nastup posvećujem svim ženama! (video)

Autor: | 29/01/2019

0

Večeras će se odigrati prve regionalne velike muzičke dodele nagrada MAC, koje će biti propraćene odličim nastupima naših najpoznatijih i najpopularnijih pevača. Na ovoj listi se nalazi i Nataša Bekvalac, koja je jako uzbuđena zbog svog performansa.

Pevačica se sinoć oglasila na društvenim mrežama, gde je otkrila male detalje o njenom nastupu na MAC-u.

Pop zvezda je pre svega izjavila da joj je velika čast što će nastupati na ovoj manifestaciji:

- Za mene je sutra jako veliki dan. Sutra je u Areni MAC, to je najveći muzički događaj ne samo kod nas, već i u regionu. Imam tu čast da sam među 15 odabraniih sa ekskluzivnim nastupima - rekla je Nataša, a onda nastavila:

 

View this post on Instagram

 

Reći ćemo samo da će @bekvalceva iskoristiti sve tehničke i vizuelne mogućnosti MAC scene... ? #StayTuned Pratite prenos UŽIVO! Link u opisu @music.awards.ceremony #MAC2019 #NatasaBekvalac

A post shared by MAC /Music Awards Ceremony (@music.awards.ceremony) on Jan 29, 2019 at 3:28am PST

- Hoću da vam kažem da je za mene to sutra, mnogo više od nastupa. Okupila se fenomenalna ekipa žena, imala sam tu čast da sve one rade na ovom projektu. To su žene koje su jako slične meni i sutra će to za nas biti više od nastupa. To će biti naša priča i priča svake od vas, čini mi se. Sutra svoj nastup posvećujem svim ženama - rekla je ona putem uključenja uživo na Instagramu.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Najnovije vesti