Marina Tucaković ima poruku za Milicu Pavlović: Nastavi da budeš to što jesi i muči nas autore jer si bila u pravu!

Marina Tucaković ima poruku za Milicu Pavlović: Nastavi da budeš to što jesi i muči nas autore jer si bila u pravu!

Autor: | 30/01/2019

0

Prošla godina je za tekstopisca Marinu Tucaković bila veoma teška. Nakon što je saznala da boluje od teške bolesti ona se povukla iz javnosti, a da lečenje ide u dobrom smeru najbolje pokazuje to što se Marina vraća poslu, pa je već napisala nekoliko tekstova za naše pevače.

Marina je poslušala savete lekara i zahvaljujući terapijama sada se oporavlja. A da se zaista oseća bolje Marina je pokazala i kada se nedavno pojavila događajima koji su odrganizovali njeni bliski prijatelji. Napisala je tekst za novu pesmu Ace Lukasa "Veran", a pesme “Hej ženo” i “Ovo boli” napisala je za Milicu Pavlović i time najavila svoj povratak na scenu.

- Za Milicu se pričalo da je profesionalna, da zna šta hoće, ali da je za saradnju komplikovana i da se meša u autorski rad, što ja mrzim iznad svega. Kada mi se javila da radimo ja sam se tada mislila u sebi “E samo mi ti fališ da mi ispiraš mozak”. Kad sam je upoznala videla sam upornu mladu ženu koja ima jasan plan da osvoji publiku i da traje, i da peva muziku koju voli. Uz to je u komunikaciji veoma prijatna, pametna, pozitivna, lepo vaspitana i naravno pleni, pa je i mene zavela. Imam poruku za nju da i dalje nastavi da bude to što jeste, samo neka muči nas autore jer je bila u pravu. Samo neka ne napušta svoje snove, samo napred i Bog će joj još više uzvratiti - rekla je Marina.

hellomagazin.rs Luka Šarac/ATA Images