Emina Jahović: Odlučila sam da više ne pričam o privatnom životu

Emina Jahović: Odlučila sam da više ne pričam o privatnom životu

Autor: | 31/01/2019

0

Pop pevačica Emina Jahović je na ovogodišnjoj MAC manifestaciji zablistala u divnoj haljini koralno crvene boje, savršeno graciozna, poput princeze.

Iako su svi pretpostavili da je haljina kreacija iz modne kuće Dior, Emina je otkrila da to nije tačno:

- Eto izabrali smo Dior... - našalila se i objasnila da se ne radi o Diorovoj kreaciji, već o haljini modnog brenda Tuvanam, poznate turske modne dizajnerke iz njene nove kolekcije proleće/leto 2019.

- Haljina je divna i delo je poznate turske dizajnerke. Volim ovu boju, iako haljina nije karakteristična za mene i za moj stil, ali evo, da budemo i malo drugačiji - rekla je lepa pevačica.

Pošto se u medijima, kako domaćim tako i onima u Turskoj, već pisalo da su se Emina i turski milioner Sadetin Saran pomirili i obnovili svoju ljubavnu vezu, Emina je objasnila da li se nešto promenilo između njih nakon raskida i ponovnog uspostavljanja emotivne veze, ali na zanimljiv način:

- Uvek je sveža čorba najbolja, u odnosu na onu podgrejanu - našalila se Emina i rekla:

- Odlučila sam da više ne pričam o privatnom životu - naglasila je i na simpatičan način odbila da potvrdi ili demantuje da li je u "kolaboraciji" sa Sadetinom Saranom: "Ja sam u "kolaboraciji" sa Milicom Todorović i to je jedino bitno... tu je i Nataša Bekvalac..."

Emina je otkrila da je zauzeta obavezama oko svog kozmetičkog brenda, ali i da, nakon godinu dana od izlaska poslednjeg albuma, uskoro možemo da očekujemo i novu pesmu:

- Nova pesma pod nazivom "Vukovi" izlazi pred Dan zaljubljenih, tačnije 12. februara, ona je autobiografska, a radila sam je u 2018. godini kada mi je bilo najteže - objasnila je Emina.

Pošto je trenutno u turskim medijima zastupljenija od svog bivšeg supruga, Mustafe Sandala, takođe pevačke zvezde, novinari su je upitali da li je svesna da ga je trenutno "zasenila":

- To je katastrofa! Ne zasenila ga nikada više na taj način! Ja se bavim pesmom, muzikom, širim svoj brend, to su stvari koje su važne... - kroz osmeh je poručila.

Osvrnula se i na koleginicu Jelenu Karleušu, kao i na sve ono što joj se dešava:

- Jelena je divna osoba, mnogo mi je žao što joj se dešava ovo u poslednje vreme - rekla je Emina, kojoj je Jelena, nakon njenog razvoda sa Mustafom, uputila reči podrške putem društvenih mreža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZORAN BIRTAŠEVIĆ (@zoranbirtasevic) on Jan 30, 2019 at 2:56am PST

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/jelena-karleusa-je-obecala-spektakl-i-to-je-ostvarila-diva-docekana-freneticnim-aplauzom-a-onda-je-usledio-sok/

 

 

 

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: emina jahović