Ivana Maksimović: Sin ima tek dva i po meseca, ali kao da smo zajedno ceo život

Ivana Maksimović: Sin ima tek dva i po meseca, ali kao da smo zajedno ceo život

Autor: | 05/02/2019

0

Srpska reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović porodila se početkom novembra prošle godine, a sada otkriva da joj je cilj da se laganim tempom vrati u formu.

Iako bi mnogi pomislili da će novopečena mama uzeti barem godinu dana slobodno od treninga, te opustiti se od streljaštva, ona ne želi da pravi dugu pauzu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Jan 12, 2019 at 7:29am PST


-S obzirom na to da je porođaj bio carskim rezom, opravak traje nešto duže. Ipak, osećam se sjajno i puna sam energije, ali neke stvari telo prosto ne može još uvek da isprati. Treninzi sada obuhvataju šetnju, jogu i nešto laganije vežbe u teretani - kaže na početku razgovora Ivana.

Dok mama ima obaveze, sin Filip je u sigurnim rukama, tako da ona može da se posveti sebi.

Iako se porodila pre samo dva i po meseca, Ivana priznaje da se navikla na novu ulogu, kao i košarkaš Danilo Anđušić, koji obožava da se igra sa sinom i da ga kupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Dec 9, 2018 at 9:47am PST


-Iako je prošlo samo dva i po meseca, imam osećaj kao da smo zajedno ceo život. Skroz smo se navikli jedno na drugo, kao porodica funkcionišemo sjajno i neizmerno uživamo. Najomiljeniji su mi jutarnji časovi kada se Filip budi raspoložen i tada uglavnom pevamo pesmice, pričamo i smejemo se. Ali, verujem da je Danilu omiljeni deo dana veče, kada ga kupa i čini da mališa uživa u svakom minutu. Filip je od samog početka dobra beba. Nije previše zahtevan za sada i ima jako lep ritam što se tiče spavanja. Došli smo do toga da nam prespava skoro celu noć, i to mene posebno raduje, jer sam poznata spavalica - kaže nam Ivana.

Beba se fizički menja iz dana u dan, ali već sada je kristalno jasno na koga maleni Filip liči.

- Iz dana u dan Filip se menja i iako se nadam da će imati makar nešto moje, sada je preslikan Danilo - smeje se streljačica i dodaje:

-Svakodnevica je sada malo drugačija od kad je Filip tu. Mnoge stvari oko njega volimo Danilo i ja da radimo zajedno, kao što je šetnja ili kupanje, pa to uglavnom sačeka njegov povratak s treninga. Presrećna sam što Danilo želi da učestvuje u svakom trenutku, svakoj sitnici vezanoj za Filipa, a kada je želja tu, nije teško sve uklopiti. I privatne i poslovne obaveze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Jan 30, 2019 at 12:20pm PST


Ivana otkriva i kakve slike razmenjuje sa Danilom.

-Pre je bilo da 24 sata kroz dan Danilu šaljem svoje slike i snimke. Sada je to skroz nebitno i menja se zbog Filipa, tako da Danilu kada smo razdvojeni sve šaljem vezano za bebu - rekla je nedavno Ivana.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/AntonioAhel/Ata/Instagram