Marija Šerifović: Nije lako biti drugačiji, ali veoma dobro znam ko sam

Marija Šerifović: Nije lako biti drugačiji, ali veoma dobro znam ko sam

Autor: | 06/02/2019

0

Mariji Šerifović je dosta priče o aferi njene koleginice i članice žirija Zvezde Granda, Jelene Karleuše, pa ima predlog kako da se to zaustavi.

-Palo mi je na pamet da se svi mi članovi žirija Zvezda Granda skinemo goli samo da se ovo zaustavi! Da prestane da se više piše o Jeleni! Prestanite svi da govorite samo o tome, poručila je ona za "Informer Hit".

Marija Šerifović: Držim se stava da ne govorim o privatnom životu svojih prijatelja i kolega

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Jun 28, 2018 at 1:46pm PDT


Marija je dodala da joj nije bilo lako što celog nailazi na podrugljive komentare što se tiče njenog izgleda.

-Nije lako biti drugačiji. Imam već 35 godina i veoma dobro znam ko sam, šta sam, šta mogu, a šta ne i u kojim delovima svog života želim i treba da napredujem. Trudim se da mimo kamera i scene sačuvam iole zdrav razum i da budem realna prema svemu što se dešava u mom životu i oko mene, istakla je ona.

Neočekivan potez pevačice: Zašto Mariju Šerifović nećemo viđati neko vreme

Pevačica je ranije izjavila da je usvajanje dece "jedan od najuzvišenijih činova u životu svakog čoveka", ali i dalje nije spremna da postane roditelj...

-Još nisam dovoljno... neću reći zrela, već prosto nije došao trenutak da razmišljam o deci. Ali, to će se sigurno nekad dogoditi. Da li ću usvojiti neko dete ili više njih, stvarno u ovom trenutku ne znam, zaključila je ona.

Hellomagazin.rs Miomir Milić/Instagram/Marija Šerifovic

Najnovije vesti