Nikolina Pišek: Godine nisu uvek prednost, iskustvo je i neki vid prokletstva

Nikolina Pišek: Godine nisu uvek prednost, iskustvo je i neki vid prokletstva

Autor: | 08/02/2019

0

Iako bi mnogi kada pogledaju Nikolinu Pišek pomislili da ne postoji deo tela kojim nije zadovoljna, istina je nešto drugačija. Ona je nedavno krenula u teretanu kako bi sredila sitnice kojima nije zadovoljna.

Naime, Nikolina priznaje da će dati sve od sebe da na leto bude fit, a na pitanje šta to na sebi treba da sredi pomoću sprava u teretani, odgovara:

https://www.instagram.com/p/BrfjRr3hlPs/?utm_source=ig_web_copy_link

- Daću sve od sebe da i ove godine budem fit. Sad krećem u teretanu i u tesanje ove linije. Održavam se stalno. Malo finese treba da se sređuju. Na primer bokovi- rekla je Nikolina Pišek za Blic.

Voditeljka je nedavno zablistala na jednom događaju, ali priznaje da se u poslednji čas odlučila da dođe, jer joj je ćerka bila bolesna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Oct 6, 2018 at 12:55am PDT

- Ja sam u poslednji trenutak odlučila da ću da dođem jer mi je devojčica bila bolešljiva. Pa nisam znala hoću li ili neću da dođem. Sada je ćerka dobro, hvala na pitanju - dodaje voditeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Mar 20, 2018 at 9:16am PDT


Otkrila je i da li je sada fleksibilnija kada je u pitanju zdravlje njenih ćerki, ili baš uvek sve drži pod kontrolom.

- Sa prvom ćerkom sam bila poprilično opuštena, sa drugom nisam, što znači da godine nisu uvek prednost i da je iskustvo neki vid prokletstva. Kad manje znaš, lakše prolaziš, a sada sam opreznija - završava Nikolina.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: nikolina pišek

Pročitajte još

Najnovije vesti