Đole Đogani: Zahvaljujući Vesni kompletno sam ispunjen, sa njom sam drugi čovek

Đole Đogani: Zahvaljujući Vesni kompletno sam ispunjen, sa njom sam drugi čovek

Autor: | 09/02/2019

0

Poznati denser Đole Đogani uživa u porodičnim obavezama i sa jednakom pažnjom brine o sve četvoro dece, kao i petogodišnjoj unuci Minji, koja je generacija njegove najmlađe ćerke. Mada krštenica kaže da će ove godine proslaviti 59. rođendan, malo ko bi u to poverovao na osnovu njegovog izgleda.

Uz svakodnevnu fizičku aktivnost, Đole ne krije da je za njegov mladoliki izgled zaslužna zdrava ishrana, kao i redovna nega vrhunskim kozmetičkim preparatima.

- Ne osećam se u skladu sa mojim godinama. Mislim da godine nisu mnogo važne ukoliko vodiš računa o svom telu i ulažeš u sebe. Ja sam počeo u 25. godini, kada sam živeo u Italiji. Upoznao sam jednog Italijana koji je bio mnogo stariji od mene i još u to vreme koristio neke antiejdž-kreme. Mi tada nismo imali pojma šta je to, znali smo samo da se obrijemo i posle stavimo neku pomadu, ništa više. Međutim, on mi je objasnio da krema kožu čini lepšom, mekšom i mlađom jer je hidrira. Pitao sam ga šta to znači, a onda je pokazao prstom na travu i rekao: “Ako travu zalivaš, ona bude zelena, lepa, mekana. Tako je i sa kožom, a ove kreme to rade” - objašnjava Đogani i ističe da ga brak dodatno podmlađuje.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/budva-kao-tradicionalni-izbor-porodica-dogani-uziva-na-moru-u-crnoj-gori/

- Koliko god pazio na sebe spolja, unutrašnje zadovoljstvo jednako je važno za kvalitetan život. Zahvaljujući Vesni kompletno sam ispunjen. Od kada sam sa njom, ja sam drugi čovek. Volimo se, poštujemo, razumemo, posvećeni smo jedno drugom. Zajedno smo skoro dve decenije i sve vreme zajedno rastemo. Svi se mi s godinama menjamo, sazrevamo i drugačije gledamo na neke stvari, ali upravo zato je važno da se zajedno nosite sa promenama. Razgovaramo o svemu, pravimo planove i dogovaramo se, zato nikada nismo imali velike probleme. Poverenje i poštovanje su najvažniji da bi ljubav opstala. U braku je naročito važno da vodimo računa o željama i potrebama osobe koju volimo, da jedno drugo prihvatimo onakve kakvi jesmo - izričit je denser, koji ovih dana sa suprugom zadovoljno sluša komentare na novu pesmu “Bulevar”.

Vesna Đogani: Svi ljudi veruju u ono što pišu mediji, a istina je drugačija

https://www.instagram.com/p/Bj1eUB4ju_n/?utm_source=ig_web_copy_link

- Ovakva muzika se nama najviše dopada. Singl je pravi “Đogani” zvuk, podseća na ono što smo radili devedesetih, kada su me nazivali rodonačelnikom dens-muzike. Nikada se nismo vezivali za određeni žanr, menjamo se u skladu sa onim što publika traži, ali ovo što smo sada napravili najbliže je našem izvornom zvuku. Prezadovoljni smo, a očigledno i publika.

https://www.instagram.com/p/BNh21y5g2ee/?utm_source=ig_web_copy_link

Najlepše stvari u životu, kaže, dešavaju se neplanirano, a ukoliko bi saznao da će na izmaku šeste decenije po peti put postati tata, Đole sa osmehom priznaje da ne bi imao ništa protiv.

- Zašto da ne, odlično se snalazim sa decom. Vesna i ja ni sa prethodno dvoje nismo pravili planove, jednostavno se dogodilo. Možda se desi ponovo. Nikad se ne zna šta život nosi.

 

Deana Đukić Luka Šarac/Instagram