Nataša Aksentijević se vraća na scenu: Pre nego što bilo ko odgleda predstavu trebalo bi da se konsultuje s lekarom!

Nataša Aksentijević se vraća na scenu: Pre nego što bilo ko odgleda predstavu trebalo bi da se konsultuje s lekarom!

Autor: | 12/02/2019

0

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević napravila je pauzu od posla zbog trudnoće, ali ako je neko pomislio da će je rođenje druge ćerkice odvojiti od scene na duže vreme, grdno se prevario.

Naime, glumica se već u martu, samo dva meseca od porođaja, vraća na daske koje život znače i to u urnebesnoj komediji "Kako i zašto ubiti muža", koja će svoju premijeru imati 3. marta u "Akademiji 28". Njen partner u predstavi je njen dugogodišnji prijatelj, glumac Peđa Damnjanović, a oboje obećavaju gledaocima fantastičan provod i neverovatnu zabavu.

- Pre nego što bilo ko odgleda predstavu trebalo bi da se konsultuje s lekarom. (smeh) To bi mogla da bude i najavu za našu predstavu "Kako i zašto ubiti muža", jer oni sa srčanim problemima ne bi trebalo da se izlažu tolikoj količini smeha - poručuju Nataša i Peđa.

Foto Adam Radosavljević

- Često smo se i sami smejali na probama, jer smo vrlo brzo shvatili da većinu teksta i sami izgovaramo u svojim životima, sa svojim supružnicima. Scenario je urnebesan a opet to je ono što svi mi proživljavamo na dnevnom nivou, tako da nema bojazni da ćemo uspeti da nasmejemo publiku - rekao nam je Peđa Damnjanović.

hellomagazin.rs Luka Šarac/ Adam Radosavljević