Jelena Tomašević: Zaljubila bih se u Ivana i da sam ga srela dok je prodavao na pijaci

Jelena Tomašević: Zaljubila bih se u Ivana i da sam ga srela dok je prodavao na pijaci

15/02/2019

0

Popularna pevačica Jelena Tomašević priznaje da prava ljubav nađe način da spoji dvoje ljudi i da je tako bilo i u njenom slučaju.

Da je za skladan brak i odnos potrebna pre svega ljubav, razgovor i uzajamno poštovanje, svedoči odnos umetničkog para Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića. Njihova ljubav planula je na prvi pogled, shvativši da su stvoreni jedno za drugo. Uvek su bili iskreni jedno prema drugom u želji da im brak bude utemeljen na poverenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on Jan 5, 2019 at 8:46am PST


Ivan je kao mladić odlazio na Bajlonijevu pijacu gde je na tezgama prodavao pečurke, a tokom leta bi išao na more gde je radio kao konobar. Tu priču je on prošle godine otkrio za naš list, te smo pitali Jelenu da ga je tada videla, da li bi ljubav planula i da li bi uplovili u vezu.

- Pa verujem da bi. Prava ljubav ne bira ni mesto ni vreme. Kada se dvoje prepoznaju, nije ništa bitno. Prava ljubav uvek nađe put kako da spoji dvoje ljudi. Ivan je ponosan na to što je bio vredan kao momak i što je pomagao svojim rođacima. Na taj način je pomagao i svojoj porodici - rekla je za „Blic” Jelena Tomašević.

Na pitanje da li je nekada išla na pijacu i kako su tamo bake reagovale kada su je prepoznale, Jelena kaže:

- Da, idem na pijacu. Naročito sam išla dok sam živela u centru grada. Tada sam odlazila do Bajlonija. Bake su me nekada prepoznale, a nekad ne. Sve zavisi kako dođem obučena. Ako imam kapicu, onda i ne. U svakom slučaju se lepo ispričam s njima. Meni je to beskrajno simpatično kada one krenu da pričaju. Sada smo u novom kraju, pa sve kupujemo u supermarketu.

Od kada su iz stana prešli da žive u kući, Jelena kaže da se više posvetila kulinarstvu.

- Trudim se da kada god imam vremena da kuvam. I to me negde opušta. Počela sam da uključujem Ninu još dok je bila mala da mi pomaže. Mislim da je to odličan recept za sve mame da zaposle svoju decu jer se onda ona osećaju da su nešto doprinela. U poslednje vreme od kada smo se preselili u kuću moram da se pohvalim da Ivan i ja više kuvamo. Ne znam da li je to zbog kuće ili položaja zvezda, ali smo se više aktivirali na tu temu i stvarno je lep osećaj - kaže kroz smeh Jelena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on Aug 12, 2018 at 11:18am PDT


Zbog prirode posla Ivan je često u Rusiji gde snima nove projekte, pa smo upitali Jelenu kada joj najviše nedostaje.

- Ivan nam uvek nedostaje, kada snima, radi. Sva sreća pa su snimanja u Rusiji takva da može često da dođe čim bude neka pauza. Sada je bio tu duži period, ali se opet vraća. Kod njega se nikad ne zna kada će otići i vratiti se. I ta neka blaga neizvesnost daje čar.

Jelena je poznata kao smirena, nasmejana, pozitivna osoba koja širi vedar duh. Na pitanje da li je nekada probala neki adrenalinski sport, kaže:

- Kada sam bila devojčica volela sam razne vrste sportova. Kako sam odrastala baš sam razmišljala kako bi bilo dobro da skočim bandži-džampom ili padobranom. Otkada sam se porodila, za tako drastične promene u svom životu ne znam da li bih se usudila. Mislim da bih to dobro podnela, jer nemam strah od visine i od letenja. Sve mi je to zanimljivo. Eto ideje za sledeći spot - rekla je Jelena za "Blic".

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Miloš Nadaždin/AntonioAhel/Ata/Instagram/Jelena Tomasevic

Najnovije vesti