Šabanova deca preuzela očeve stvari: Sanela skrhana od bola doživela emotivni slom

Šabanova deca preuzela očeve stvari: Sanela skrhana od bola doživela emotivni slom

Autor: | 20/02/2019

0

Sanela i  Mihajlo Šaulić već nekoliko dana borave u Nemačkoj, kako bi preuzeli očevo telo. Iako se najstarija ćerka kralja narodne muzike svih ovih dana držala hrabro i bodrila porodicu, ipak je doživela je emotivni slom kada su joj u bolnici dali Šabanove stvari koje je imao sa sobom u trenutku nesreće. Sanela je jecala a dugo nisu mogli da je smire suprug Zoran Bata Mirković i brat Mihajlo, otkriva izvor za VIP magazin.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/luka-adzic-dekara-moj-beskrajno-sam-tuzan-sto-necemo-deliti-nase-uspehe/

- Mihajlo, Sanela i njen suprug Zoran Bata Mirković su, istog dana kada se nesreća dogodila, otputovali za Nemačku, kako bi preuzeli Šabanovo telo, a tamo će biti sve do četvrtka, kad treba da bude završena obdukcija. Cela Šabanova porodica je duboko potresena zbog njegove tragične pogibije, te su odlučili da sin Mihajlo i ćerka Sanela preuzmu na sebe najteži zadatak. Iako se Sanela sve do odlaska u Nemačku držala hrabro i nije dozvoljavala da je emocije slome, to se ipak desilo, kada je dobila očeve stvari - priča na početku razgovora za VIP izvor blizak porodici Šaulić i objašnjava da je pevačeva ćerka doživela emotivni slom, kada je u bolnici u kojoj je Šaban preminuo dobila njegove stvari.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/gocine-reci-kidaju-srce-jednog-dana-cu-ti-se-pridruziti-da-ostarimo-zajedno/

- Slomila se, srce joj je bukvalno prepuklo za Šabanom... Setila se svih lepih trenutaka iz detinjstva, svega što ju je tata naučio, svih lekcija koje joj je davao dok je odrastala. Setila se kako ju je kao devojčicu vodio na koncerte njenih omiljenih pevača, setila se koliko je bio ponosan na njenog sina Luku, svog prvog unuka... Plakala je kao kiša u bolnici i kroz suze i jecaje dozivala mrtvog oca. Satima nisu mogli da je smire, jer je to bio trenutak kada je konačno postala svesna šta se desilo i da više nikada neće videti svoga tatu nasmejanog i srećnog. Plakala je jer više nikada neće čuti njegov glas niti njegovu pesmu koju je voleo više od života - kaže izvor za VIP i objašnjava da Šabanova deca samo čekaju trenutak kada će biti završena obdukcija, te će se odmah nakon toga vratiti u Srbiju.

Hellomagazin.rs AtaImages/Printscreen
Tagovi: šaban šaulić

Pročitajte još