Zorannah: Nikada nisam izgubila sebe zbog dečka

Zorannah: Nikada nisam izgubila sebe zbog dečka

Autor: | 23/02/2019

0

Popularna modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, objavila je prošle nedelje roman Golden sky, nastavak njenog prvenca Vanilla sky. Ona je za datum izdavanja odabrala “Dan zaljubljenih”, što je u duhu knjige koja prati ljubavne dogodovštine glavne junakinje Lane.

Evo šta je Zorana rekla o novoj knjizi, ali i ljubavnom životu i putovanjima:

– Nastavak prvog dela knjige, svi likovi su isti, osim što je glavna junakinja promenila dečka. Od početka sam planirala da knjiga ima tri dela i da oslikava realan život. U prvom delu je bila njena tinejdž ljubav, sada je zrelija. Sada je u dvadesetim godinama, seli se u Atinu zbog dečka sportiste i u jednom momentu izgubi sebe – rekla je ona za Pink.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Dec 31, 2018 at 8:14am PST


Iako tvrdi da roman nije autobiografski, čitaoci često pronalaze sličnosti sa njenim životom. Zorana je nedavno objavila video u kom je prvi put progovorila o raskidu sa fudbalerom Danijelom Milićevićem zbog koga se preselila u Belgiju, a potom i u Francusku. Ona je tom prilikom otkrila da je ta veza bila teška za nju, kao i da se njen bivši dečko loše poneo prema njoj.

– Ja pišem o onome o čemu znam, ali je Lana mentalno drugačija od mene. Neke stvari se poklapaju, ja nisam nikada izgubila sebe. Ja sam u tom videu rekla šta se desilo i htela sam da stavim tačku na tu temu, a i dalje se priča o tome. Ne želim da dajem medijski prostor osobi koja više nije u mom životu. Možda nije trebalo da snimim taj video – rekla je ona i dodala da ne želi da otkrije da li se u njenom životu pojavila nova ljubav.

https://www.instagram.com/p/BtqsfC1iW68/?utm_source=ig_web_copy_link

Zorana se nedavno vratila iz Los Anđelesa, a uskoro je očekuje još jedan put za Ameriku. Ona je otkrila i da vredno radi na novom proizvodu kojim će iznenaditi svoje pratioce.

– Ovog puta idem na malo ezotičniju destinaciju, pa se vraćam ovde da promovišem knjigu. Ove godine izbacujem još jedan bjuti proizvod, ali ne mogu o tome još da pričam – najavila je Zorana.

Hellomagazin.rs Dušan Petrovic/Instagram Zorannah

Najnovije vesti