Komšije otkrile: Bastijan je veoma srdačan, a evo kakva je zapravo Ana

Komšije otkrile: Bastijan je veoma srdačan, a evo kakva je zapravo Ana

Autor: | 27/02/2019

0

Dom u srpskoj prestonici gde se teniserka sa suprugom i sinom odmara kada dođe u domovinu je zapravo njen devojački stan. Susedi otkrivaju da bračni par izgleda zaljubljeno i otkrivaju kako su bežali od paparaca kroz podrum restorana.

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović već par godina živi u Čikagu sa suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom i sinom Lukom. Međutim, Ana voli da dođe u Beograd i poseti porodicu, a svoj stan ima u elitnom naselju na Novom Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 14, 2019 at 4:23am PST


Proteklih dana boravila je u prestonici zbog privatnih, ali i poslovnih obaveza. Anine komšije otkrile su da su viđale zaljubljeni par u obližnjem restoranu, kao i da teniserka odaje utisak povučene osobe.

- Izgledaju zaljubljeno i ne odvajaju se jedno od drugog. Nemaju običaj da šetaju ovde po kraju, ali smo ih videli kako sa kolicima i sinom izlaze iz zgrade i sedaju u kola - navodi stariji bračni par koji živi u Aninoj zgradi i dodaje:

- Ana je oduvek bila povučena, a kako ne dolazi često u Srbiju, i ne poznaje komšiluk. Zato se retko kome i javlja. Njena majka često ovde dolazi jer joj i sin Miloš ima stan u istoj zgradi, pa je ona otvorenija.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Nov 21, 2018 at 5:47am PST


Ostavlja bakšiš

U restoranu preko puta Anine zgrade osoblje tvrdi da je nekadašnja teniserka njihov čest gost i da je vrlo prijatna i darežljiva.

- Nekada naruče hranu pa im mi odnesemo u stan. Bastijan je uvek nasmejan i jako je srdačan, vidi se da voli da dođe u Beograd i da mu prija naš mentalitet, dok je Ana malo povučenija. Oboje su jako darežljivi i uvek ostave lepe napojnice - navodi konobar i otkriva šta poznati par voli da doručkuje.

- Nisu izbirljivi. Uglavnom su to zdravi obroci sačinjeni od kajgane, povrća ili jednostavan engleski doručak. Uz to najčešće piju ceđene sokove pa se vidi da brinu o zdravom načinu života.

Zaposleni u pomenutom restonu ispričali su i jednu anegdotu.

- Ana je vrlo povučena i ne voli da bude na meti medija. Jednom prilikom kada su novinari saznali da je tu sa Bastijanom, bežala je od paparaca kroz podrum restorana. Kako je restoran povezan podzemnim putem sa njenom zgradom, uspeli smo nesmetano da je sprovedemo - navodi konobar.

Neposredno u blizini Anine zgrade nalazi se luksuzni salon lepote koji ona često posećuje kada je u Beogradu.

- Obično voli da se isfenira na ravno, da izgleda što prirodnije -
kratko je prokomentarisala frizerka, koja nije želela da se fotografiše, kao ni većina komšija.

Hellomagazin.rs Cover Iimages/Instagram