Saša Matić otkrio: Od čega je najviše strahovao Šaban

Saša Matić otkrio: Od čega je najviše strahovao Šaban

Autor: | 01/03/2019

0

Pevač Saša Matić izjavio je da je kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, koji je poginuo u udesu u Nemačkoj, strahovao od vožnje automobilom i stalno delio taj strah u razgovorima sa njim.

- Kada sam ga poslednji put video, pitao sam ga: "Šabane, šta sada voziš?" Kaže on: "Ma, neki 'Fijat stilo', koristim za Krčedin. Ne volim ti ja te velike automobile. Ježim se kada me po inostranstvu sačekaju vozači sa kolima velike kubikaže. Pa još kad momak koji me vozi dan pun gas kako bi me fascinirao... Ja mu kažem: "Ma idi, bre, čoveče, dođavola". Navozao sam se ja u životu i brzih i skupih automobila. Dosta mi je toga" - ispričao je Matić osvrćući se na pogibiju velike zvezde narodne muzike koja je potresla Balkan.

Matić je otkrio kako je Šaulić umeo da ga savetuje da moli vozače da ne piju, da odspavaju, budu odmorni, i da im ne dozvoli da divljaju.

- Ja mu na to odgovorim "Pobogu, Šale, pa to se ne dovodi u pitanje"

Matić dalje otkriva i kako je Šaulić tokom zajedničkih vožnji stalno brinuo i govorio vozaču gde ima rupa, i da vozi polako.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/porodica-saulic-neutesna-dirljiv-oprostaj-od-supruga-oca-dede-foto/

- Kažem ja njemu: "Opusti se, Šale", a on će na to: "Kako da se opustim, vidiš da ovaj ne gleda uopšte" - priča Matić u svojoj ispovesti.

Hellomagazin.rs Dejan Milićević/Ataimages/instagram