Dok je putovala ka Beogradu, Jelena nije ni slutila da njene mame više nema

Dok je putovala ka Beogradu, Jelena nije ni slutila da njene mame više nema

Autor: | 03/03/2019

0
Foto Rajko Ristić

Majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, preminula je danas u 12:30h u Beogradu, njena ćerka se baš u to vreme vraćala sa nastupa u Austriji.

Jelena Karleuša je u vreme kada je njena mama preminula stigla u Beograd, bez vesti o tome da Divne više nema. Još uvek nije ništa znala pošto je bila smirena i raspoložena u razgovoru s novinarima kada su je fotografisali.

Njeni najbliži prijatelji i saradnici Zoran i Jovana su sačekali trenutak da bi joj saopštili strašne vesti, ali tek kada je izašla sa aerodroma.

https://www.instagram.com/p/Bsdk4GTn_LM/

Divna je početkom januara bila u bolnici u Istanbulu sa Jelenom, boreći se za svoje zdravlje, ali izgleda da su previše brige i tereta koji je doneo skandal u kojem se našla njena ćerka, bili okidač koji je bolest učinio nezaustavljivom.

Porodični prijatelj otkrio je za Svet da je Jelena tri poslednje godine davala sve od sebe da pomogne majci.

- Otkako su saznale da je Divna bolesna, život u toj porodici više nije bio isti. Jelena je u dogovoru sa najboljim lekarima Divnu vodila po celom svetu i plaćala papreno skupe terapije kako bi joj bilo bolje. Prvo se lečila u Nemačkoj, zatim na Kubi, u Turskoj, Grčkoj… Jelena nije žalila sredstva, ali eto, bolest je nažalost pobedila - rekao je za Svet prijatelj porodice Karleuša.

Samo dan pre tragedije, majka je ponosno na svom Instagramu podelila priču u svojoj ćerki koju je nazvala "moja lepotica", dok joj je Jelena uzvratila sa; "Ti si moj anđeo", ne sluteći da će za manje od 24 sata njen anđeo zauvek otići.

https://www.instagram.com/p/Bug31YEgFp9/

Jelena se još uvek nije oglasila nakon ovog strašnog gubitka, jer svi skandali ovoga sveta ne mogu vas slomiti kao smrt najdraže osobe u životu.

 

https://www.instagram.com/p/BkIN_Z_FMBa/

Jelena je zbog majčine bolesti bila razdražljiva i nervozna i burno je reagovala kada bi neko u medijima spomenuo Divninu situaciju.

- Jelena je pričala da su njih dve borci, da ne želi da se o tome piše i govori, da neće da ih neko sažaljeva. Bila je ubedjena da će Divna pobediti - kaže sagovornik Sveta.

Divni je dijagnostikovan rak pluća pre tri godine.

Njeno poslednje javno pojavljivanje bilo je na Jeleninom novogodišnjem nastupu u hotelu Metropol. Bila je nasmejana i raspoložena, izgledala je bolje nego ikad.

https://www.instagram.com/p/BsG4Dkjg4hs/?utm_source=ig_embed

Divna Karleuša ostavila je neizbrisiv trag na srpskoj estradi, zaslužna je za uspeh mnogih estradnih zvezda koje je promovisala u najuticajnijim radijskim emisijama koje je vodila.

Ipak, kako je sama isticala, najponosnija je bila na svoju ćerku jedinicu koja je postala jedna od najvećih zvezda u regionu.

https://www.instagram.com/p/Bi5MpzuljiY/

hellomagazin.rs/m.g. Rajko Ristić/Svet