Kako će se naša Nevena izboriti sa Hatarijem o čijem nastupu svet priča? (video)

Kako će se naša Nevena izboriti sa Hatarijem o čijem nastupu svet priča? (video)

Autor: | 04/03/2019

0

Ovogodišnja Evrovizija će po svemu sudeći biti vrlo zanimljiva, jer od lakih ljubavnih pesama, šlagera, polki u modernom aranžmanu, pojavile su se i neke pesme koje su sve sem uobičajene.

Naša Nevena Božović će u maju braniti boje Srbije sa svojom numerom "Kruna", ali će joj se na muzičkom megdanu naći i neki izvođači koji možda i pevaju o ljubavi, ali mi ih nismo baš najblje razumeli, jer taj jezik nismo savladali.

https://www.instagram.com/p/Bt01l5Ggs-N/

Island je za svog predstavnika izabrao grupu Hatari koja je osvojila nagradu za najbolji live bend u 2017. godini, a sada i pobedila na izboru za Eurosong, a koja je sve samo ne obična i što se tiče pesme, ali i scenskog nastupa, koji je negde između nastupa Merilina Mensona i likova iz horora "Helrejzer" (čini se da je baš ova knjiga bila inspiracija za ove scenske kostime p.a.)

https://www.instagram.com/p/BtqlIkRHTlo/

Iako drugačiji i neobični, čini se da ova hard verzija tehno zvuka i sado-mazo performansa uz tenor dostojan jednog "kastrata", i nije toliko strašna, čak je i vrlo prijemčiva, ako je poslušate drugi put, u odnosu na Finsku grupu Lordi, čuvene pobednike iz 2007. godine koji jesu pobedili, ali nisu bili baš za slušanje više puta.

 

Da ne zaboravimo i predstavnika Francuske, Bilala Hasanija o kome se već uveliko priča, a tu nije kraj iznenađenjima...

Da biste imali uvid u različitost, evo još jednom poslušajmo Našu Nevenu.

hellomagazin.rs/m.g. Goran Jović/RTS

Najnovije vesti