Mirka Vasiljević: Vujadin misli da mi je prvi porođaj bio lak jer nisam ni pisnula!

Mirka Vasiljević: Vujadin misli da mi je prvi porođaj bio lak jer nisam ni pisnula!

Autor: | 05/03/2019

0

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić imaju troje dece, Andreja, Andrijanu i Mihajla. Kada je glumica zatrudnela po prvi put imala je 20 godina i, kako kaže, nije bila ni svesna toga šta joj se događa.

Gostujući u emisiji "150 minuta", Mirka je otkrila i neke detalje sa početka braka, kada im se rodilo prvo dete.

- Iskrena da budem, ja negde kompletne trudnoće i samog porođaja nisam bila ni svesna. Možda je malo glupo što to kažem, ali ja sam prvo dete rodila sa 20 godina. Sve informacije koje sam ja imala u tom trenutku bile su od mame, bake, tetke... malo je to sad drugačije. Druga stvar je ta što su moje drugarice imale teme koji je momak gde izašao, ko vozi koja kola, ko je koji fakultet upisao i da l ga završava ili ne... a ja se bavim potpuno nekim drugim stvarima! Ja sam se porađala u Francuskoj. Oni ne govore engleski, ja ne govorim francuski... vrlo je bilo zanimljivo! - zaključila je ona sa osmehom.

Vujadin isprva nije hteo da prisustvuje porođaju, dok je ona imala želju da zajedno dočekaju svoje prvo dete.

- Vujadin prvo nije hteo da prisustvuje porođaju. Ja sam rekla da mi ne smeta i da ako baš ne želi - ne moraš, ali da bih ja volela da bude tu. Mislim da je to neki trenutak kada naše dete udahne taj ovozemaljski vazduh, kada više nije u toj nekoj vodi, trebalo bi da vidi dete, da budemo zajedno, pogotovo što ja nisam paničar, ko unapred strahuje i onda je rekao da će biti tu.

Ipak, ni on nije znao šta se talno dešava.

- Ja se nisam čula tokom porođaja. Verovatno da sam ja prvi put nešto padala u nesvest, vrištala, kukala, verovatno ostala dva puta ne bi bila tu! Ali pošto sam ja to 'muški izdržala', stegla zube i radila ono što sam negde i osećala i razumela kroz taj neki nemušti francuski, ja sam to i radila... Onda je on zato shvatio da je porođaj ništa - ispričala je Mirka gostujući u emisiji kod Maje Nikolić.

Takođe, Vujadinu su dozvolili da preseče pupčanu vrpcu.

- Pa... on to nije hteo, ali nije dobro znao francuski. Mislio je da treba da pridrži te makaze. I on (doktor) kao - 'ajde! A ovaj kao evo, makaze tu su! - nasmejala je ona sve prisutne.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images