Oglasio se Saša Popović: Rešena dilema oko odlaska Marije Šerifović iz  "Zvezda Granda"

Oglasio se Saša Popović: Rešena dilema oko odlaska Marije Šerifović iz "Zvezda Granda"

Autor: | 07/03/2019

0

Marija Šerifović, pošto Jelena Karleuša zbog smrti majke Divne Karleuše neće biti jedno vreme u žiriju Zvezde Granda, najavila je odlazak iz ovog talent šou-programa.

Marija Šerifović: Smrt roditelja je rana koja nikada ne zaceli

-Sva ta snimanja "Zvezda Granda" su mi mnogo naporna jer mi je ovo već četvrta sezona kako sam u takmičenju. U nekom narednom periodu imam neke druge planove, koji će zahtevati da manje vremena provodim u Beogradu. Zbog toga ne znam da li ću moći da uskladim sve te obaveze sa snimanjem emisija, izjavila je Marija i dodala da će konačnu odluku doneti nakon razgovora sa Sašom Popovićem:

Saša Popović zatečen: Ne znam kako će se Jelena oporaviti, govorila je da će se ubiti ako joj umre majka

-Popričaću s njim pa ćemo videti šta i kako- dodala je Marija.

Njena zamenica će najverovatnije biti folk zvezda Mira Škorić. Naime, Mira Škorić je već u prethodnoj sezoni nekoliko puta "uskakala" ukoliko neko od članova žirija nije mogao da dođe na snimanja, te joj stoga neće biti potrebna posebna priprema za ovaj TV format.

Povodom ovih napisa Grand produkcija je izdala i zvanično saopštenje u kom su demantovali da Marija odlazi.

-Marija Šerifović ne napušta Zvezde Granda. Vest da odlazi iz popularnog takmičenja je čist senzacionalizam, te pravljenje pometnje među kandidatima, kojima je ova vrhunska pevačica mentor. Marija Šerifovic ne napušta takmičenje, niti je to ikada bila tema razgovora. Ponosni smo na naš žiri, piše u saopštenju Grand produkcije.

Hellomagazin.rs Miomir Milić/Ataimages

Najnovije vesti