Milica Todorović: Dugo sam bila učaurena, bez volje da se pokrenem

Milica Todorović: Dugo sam bila učaurena, bez volje da se pokrenem

Autor: | 08/03/2019

0

Ako se po jutru dan poznaje, pred Milicom Todorović je sjajna godina. Posle kraćeg odsustvovanja iz javnog života, na scenu se vratila u velikom stilu, pesmom “Ista ja”, koja je za kratko vreme dospela na liste najslušanijih. No, povlačenje sa scene nije bilo slučajno, otkriva dvadesetosmogodišnja pevačica. Tokom pauze donela je odluku da konačno složi životne prioritete, u čemu ima apsolutnu podršku emotivnog partnera, koreografa Miloša Paunovića. Dok mnogi nestrpljivo čekaju da ih posle skoro pet godina veze vide pred oltarom, Milica nam uz široki osmeh poverava da više od svega želi da postane majka. Na slikanju za “Hello!” širila je dobro raspoloženje, ali je bila i vidno umorna, pa smo je na početku razgovora pitali gde joj je nestala energija.

- Neispavana sam jer do kasno u noć gledam seriju “Sulejman Veličanstveni”. Preko dana mi “pada glava”, ali ne mogu da prestanem da je pratim. Namerno prave epizode tako da na kraju ne možeš da odoliš nastavku, i onda krenem - jedna, druga, treća... Ostanem budna do jutra, pa sutra ceo dan zevam. (smeh)

Pratite li pažljivo i rejting pesme “Ista ja” na „Jutjubu“?

- Zaista nisam očekivala da će se toliko dopasti ljudima i da će imati više od 13 miliona pregleda. Izgleda da me najviše vole kada pevam narodnjake. Neko vreme bila sam u dilemi da li da je snimim, ali ispostavilo se da nisam pogrešila.

Ko vas je ubedio da rizikujete?

- Niko, sama sam odlučila. Uvek pratim osećaj. Iskreno, mislila sam da će “Šou-program” takođe da “razvali”, mnogo sam verovala u tu pesmu, u energiju i ritam koje nosi, međutim to se nije dogodilo u tolikoj meri kao sa singlom “Ista ja”. Verovatno me i dalje doživljavaju kao narodnu pevačicu, što je sasvim

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od petka 8. marta.

Hellomagazin.rs Luka Šarac