Aca Lukas priznao da li je ponovo u ljubavi sa Sonjom!

Aca Lukas priznao da li je ponovo u ljubavi sa Sonjom!

Autor: | 10/03/2019

0

Jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima Aca Lukas nastupio je u petak uveče na Kopaoniku, gde je napravio pravu žurku za pamćenje.

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" ispratila je ovaj događaj i iskoristila priliku da porazgovara sa pevačem, koji je otkrio nešto o čemu su mnogi spekulisali.

Naime, poslednjih nedelja po kuloarima se spekulisalo da se Lukas pomirio sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, sa kojom ima ćerku Viktoriju, te da su ponovo zajedno. On je sada napokon otkrio o čemu se radi i da li je ponovo u ljubavi sa bivšom suprugom.

- Ja sam se sa Sonjom pomirio i u odličnim smo odnosima, ali to ne znači da smo zajedno. Glavni razlog je naša ćerka koja pati zbog našeg odnosa i zato smo hteli, zbog nje, da budemo dobri - rekao je Lukas koji je priznao da trenutno nema devojku.

Iako se navodilo da je u lošem odnosu sa koleginicom Jelenom Karleušom, Lukas je priznao da mu je žao zbog smrti njene majke Divne Karleuše, koja je preminula 3. marta, ali nije želeo previše da komentariše.

- Ja ne bih pričao o tim stvarima, jasno je kao dan da je to velika tragedija - rekao je Aca.

https://www.instagram.com/p/Bu0rSFBnlFz/

hellomagazin.rs Stefan Tomašević/ATAImages/Mirko Tabašević

Najnovije vesti