Stres i podmukla bolest: Divna Karleuša nije stigla da posluša ćerkin savet

Stres i podmukla bolest: Divna Karleuša nije stigla da posluša ćerkin savet

Autor: | 18/03/2019

0

Divna Karleuša preminula je je od posledica gušenja krvlju, a Jelena Karleuša se poslednji put sa svojom majkom videla u petak uveče, samo tridesetak sati pre nego što je preminula piše Scandal.

Naime, njih dve su se videle u jednom restoranu gde su zajedno večerale. Prema rečima izvora, Divna je te večeri priznala ćerki da je iskašljavala krv.

- Iako je tokom januara meseca Divna posetila bolnicu u Istanbulu i tada su joj urađeni svi potrebni pregledi, au njenom organizmu nije bilo ćelija kancera. Međutim, usled terapije njena pluća počela su da krvare. Čak je i tokom pomenute večere usjašljavala krv. Jelena je to primetila i rekla joj da odmah sutrada treba da idu u bolnicu, ali budući da je bila sprečena da bude uz nju zbog nastupa, insistirala je da se ona sama javi lekarima. U nedelju ujutru je preminula. - rekao je izvor za Skandal. 

- Kako stvari stoje, za Divnu nije bilo spasa i da je poslušala Jelenu i da se obratila dan ranije lekarima! Nažalost, svi napadi kojima je JK bila izložena od početka ove godine, Divnu su dotukli. Kao da je izgubila volju i želju za žiotom! Baš je Saša Popović izjavio da se poslednjih dana svog života poprilično namučila i da se praktično odmorila. Kada je saznala strašne vesti pošto je Jelena sletela na aerodrom sa nastupa, pevačica je otišla pravo u bolnicu gde se pobrinula za majku. Ona ju je obukla i pripremila za poslednji ispraćaj. Čak ju je i našminkala, svi smo se pitali kako je smogla - objašnjava izvor.

Jelena nikada neće moći da prežali svoju majku, ali će morati da se vrati obavezama zbog porodice, prvenstveno zbog Atine i NIke. Najverovatnije, 27.marta snimiće emisiju "Zvezde Granda" koja će biti emitovana za tri nedelje, a kada će se vratiti nastupima, još uvek nije poznato, ali svakako će se i to desiti jer je je mnoge koncerte otkazala, a mora sve da nadoknadi.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images/Instagram