Miodrag Dragićević: Ženi u drugom stanju mora da se povlađuje, pa sam sestri na usluzi 24 sata

Miodrag Dragićević: Ženi u drugom stanju mora da se povlađuje, pa sam sestri na usluzi 24 sata

20/03/2019

0

Tamara Dragičević saznala je da je u drugom stanju i srećnu vest podelila je samo sa najbližima. Ipak, kako se sreća ne može sakriti, vest o trudnoći dospela je i na novinske strane, ali Tamara i dalje u javnosti ćuti o tome. Njena porodica, međutim, ne krije sreću što će krajem godine Tamara sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom dobiti drugo dete uz dvoipogodišnju devojčicu Stašu.

Glumičin rođeni brat i kolega Miodrag Dragičević ispričao je da Tamara odlično podnosi drugo stanje i da planira da igra skoro do porođaja, iako njena uloga opasne utegnute silikonske zavodnice sa golim stomakom ne podrazumeva njenu transformaciju i obline koje trudnoća svakako nosi.

- Tamari drugo stanje ne smeta za ulogu i igraće sve dok bude mogla fizički da izdrži. I u prethodnoj trudnoći je igrala do osmog meseca. Kad se približi porođaj, moraće da se primiri. Tamara mnogo voli svoj posao i radost igranja za nju je neverovatna. I sada u drugom stanju ona je spretna i raspoloženja joj se mnogo ne menjaju. Srećna je, vesela i zadovoljna. Drago joj je zbog trudnoće, kao i Petru i celoj našoj porodici - kaže Miodrag Dragičević za “Blic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Aug 28, 2016 at 5:34am PDT


U trudnoći je on pripravan da joj ispuni svaku želju.

- Ženi u drugom stanju mora da se povlađuje, tako da sam Tamari sada kao mlađi brat na usluzi 24 sata. U prethodnoj trudnoći znala je da me zove kasno noću, govoreći: “E, Mišo kupi mi čokoladu. Ili, Mišo, donesi mi ovo ili ono”. Nije mi to uopšte teško i srećan sam kad joj ispunim želju - iskren je glumac.

Što se tiče pola, glumački par još nije saznao da li Tamara nosi devojčicu ili dečaka, a ponosni ujak kaže da bi on voleo za nijansu više da Staša dobije sestru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Jan 21, 2018 at 2:49pm PST

- Još je rano za određivanje pola, ali ja sam pre za devojčice, slatke male kao Staša. Mada, i ako bude dečak, biće prelepo i sve će nas usrećiti dolazak bebirone, samo da sve bude u redu - zaključio je Miodrag Dragičević.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Luka Šarac/Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Pročitajte još