Kristina Radenković proslavila ćerkin treći rođendan: Čaroban dan za Taru! (foto)

Kristina Radenković proslavila ćerkin treći rođendan: Čaroban dan za Taru! (foto)

Autor: | 25/03/2019

0

Glumica i televizijska voditeljka Kristina Radenković pre tri godine postala je mama ćerkice Tare. Iako se, kako kaže, iskreno nadala da će roditi sina, Kristina priznaje da je presrećna što je  baš Tarina mama.

- Želela sam da bude sin, ali samo iz praktičnog razloga, da ne mora da misli da ide na pramenove, da ne mora da misli da li su mu bore ovde, kakvo mu je oko… Htela sam da imam sina da ne mora da brine o tim stvarima – kazala je popularna voditeljka koja tvrdi da su ona i suprug, advokat Nikola Radojević potpuno zaljubljeni u kćerku i da im je ovo sada njen najslađi period.

 

- Tara je neodoljiva. S vremena na vreme, ako joj nešto ne dozvolimo, mama i tata su, kako kaže, bezobrazni na smenu. Otkad je progovorila, oboje uživamo u njenim izjavama, imitira nas s velikim uspehom. Radoznala je devojčica i vaspitačice iz vrtića kažu da mnogo voli glumu. Išle smo nekoliko puta u pozorište. Ukoliko se ispostavi da je gluma zaista zanima, potrudiću se da je usmerim da izabere drugu profesiju. Ne bih volela da bude umetnica.

- Tata misli da treba da radi sve ono što je čini srećnom, kao i da bi trebalo da je pustimo da sama odabere. Ja sam imala luksuz da studiram ono što volim, i ako baš bude želela da se bavi glumom, daću sve od sebe da joj pomognem. Mada, ko zna šta će se sve dogoditi dok dođe vreme da upiše studije – rekla je za Gloriju Kristina koja se nada na njena ćerka neće ostati jedinica.

Mala Tara proteklog vikenda napunila je tri godine, a nezaboravnu žurku svojoj mezimici roditelji su organizovali u jednoj prestoničkoj igraonici koja je bila sva u znaku slavljenice.

Mnogo drugara, šarenih nežnih balona i ukrasa, odabrana muzika i mnogo slatkiša bili su dovoljni da Kristinina ćerka uživa u slavlju.

hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti