Sara Jovanović otkrila zašto još uvek ne razmišlja o udaji

Sara Jovanović otkrila zašto još uvek ne razmišlja o udaji

Autor: | 27/03/2019

0

Omiljena pevačica tinejdžera Sara Jovanović kaže da još nije spremna da stane pred oltar te da je to razlog što nije predstavila svog emotivnog partnera u javnosti.

– Maštam o drugim stvarima, to ima veze sa poslom. Naravno da privatno maštam, ali s obzirom na to da mi je tek dvadeset pet godina, mislim da još uvek treba da radim na sebi. Smatram da druge stvari treba da mi budu prioritet, a ne udaja – izjavila je Sara za “Blic” koju smo sreli na promociji kod koleginice Senidah.


– Obožavam da nosim muške stvari, najviše imam širokih dukseva u ormaru. Volim da naglasim noge, ali gornji deo ne. Volim da mi gore bude šljampavo i komforno, a da donji bude malo muževniji. Kada se oblačim ne razmišljam kome će da se dopadne. Nosim ono u čemu se osećam prijatno, mislim da ću na taj način uspeti da privučem nekog harizmatičnog, samouverenog muškarca – kaže pevačica koja je nedavno objavila hit “Bez sna”.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Jan 28, 2019 at 8:34am PST


S druge strane, Sara ističe da se iza glamuroznog života jedne reperke krije devojka koja živi kao sav normalan svet. Ipak, ona priznaje da ne ume sa novcem:

– Srećom, okružena sam dobrim ekonomistima koji su mi pomogli da postanem i ja dobra u tome. Inače, po prirodi nisam baš nešto ekonomična. Nije se dešavalo da ostanem bez novca, već da ne pazim i ne razmišljam o budućnosti – dodala je ona

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram
Tagovi: Sara Jovanović