Suzana Mančić ne brine zbog ćerkinog razvoda:  Opet ćemo se mi udavati!

Suzana Mančić ne brine zbog ćerkinog razvoda: Opet ćemo se mi udavati!

Autor: | 06/04/2019

0

Ćerka Suzane Mančić, Teodora Kunić, početkom ove godine se razvela od bogatog Amerikanca, za kojeg se u tajnosti udala u martu 2018. Kako su domaći mediji pisali, razlog za krah bračne zajednice bile su nepremostive razlike u karakteru. Voditeljka je sada otkrila kako je podržala ćerku u ovom delikatnom životnom trenutku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on Oct 19, 2018 at 8:55am PDT


-Ja sam bila tu za nju, da zna da ima gde da se vrati, majku koja sve razume. Drago mi je što je počela sada da radi. Radi u marketinškoj agenciji, ustaje na vreme, zadovoljna je. Dobila je i prvu platu... Mislim da je za svako biće jako važno da radi i da ima svoj novac. Onda sebe drugačije gledaš i vrednuješ, rekla je Suzana za Blic koja smatra da će se njena ćerka ponovo udati.

-Pa naravno, opet ćemo se mi udavati. Uvek verujem u ljubav i moja deca to znaju. Moj život to potvrđuje, to nisu prazne priče, izjavila je i otkrila kakvu promenu je doživela njena mlađa naslednica.

-Volim što je mlađa ćerka Natalija, koja je uvek bila neki rok, pank, odjednom postala ženstvena. Zaljubila se, pa mora da je do toga. Bitno je da je srećno zaljubljena. Kada su mi ćerke srećne, i ja sam srećna- zaklljučila je Suzana.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATAImages, Instagram
Tagovi: Suzana Mančić

Pročitajte još