Za nevericu: Šta bi Kristina Radenković rekla suprugu kada bi je prevario

Za nevericu: Šta bi Kristina Radenković rekla suprugu kada bi je prevario

Autor: | 25/04/2019

0

Saznanje da im je partner neveran je za većinu ljudi veoma bolno. Mnogi nikada ne mogu da pređu preko toga, pa stavljaju tačku na vezu ili brak, dok drugi oproste ali ne zaborave. Ipak, postoje i oni koji prelaze preko preljube bez osvrtanja. U poslednju grupu spada i voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković koja je već godinama u srećnoj zajednici sa Nikolom Radojevićem, sa kojim ima trogodišnju ćerku Taru.

Ona i njena koleginica Marija Veljković u novom snimku na njihovom zajedničkom Jutjub kanalu pričale su o različitim temama, a Krisitina je otkrila kako je njen emotivni partner uticao na nju i istakla da bi mu oprostila prevaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Nov 21, 2018 at 1:34am PST


-Ja nikad nisam imala ovaj mir, ovo emotivno blagostanje... Stvarno, osećam od kada sam ga upoznala mir. Ne grickam nokte, a ja sam grickala zanoktice ovako, skroz, krv mi je šikljala, ovako sam držala ruke, od te neke nervoze "jao, nisam ostvarena, niko me ne voli...". Mislim, svi imamo valjda te neke dubioze. Ja sam potpuno mirna i sutra, mislim, i da me prevari ja bih bila, okej, povređena, ali bih rekla: "Ti si čovek mog života, nek si se proveo!" - rekla je Kristina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on May 17, 2016 at 3:52am PDT


- Malo bih ga zlostavljala, ali šta. Na predavanju na kom sam bila kaže "čovek ako ne može da zadovolji svoje potrebe u braku, on traži nekog drugog da ih zadovolji", što je valjda, kao prirodno. Baš mislim da je ljubav taj neki mir - rekla je Radenkovićeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) on Apr 25, 2019 at 7:04am PDT

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Luka Šarac/Instagram

Najnovije vesti