Poznatoj voditeljki se ostvarila dugogodišnja želja: Tamara Grujić trudna?

Poznatoj voditeljki se ostvarila dugogodišnja želja: Tamara Grujić trudna?

Autor: | 15/06/2019

0

Harizmatična voditeljka Tamara Grujić, koja ljudima vraća osmeh na lice gradeći im domove, u petom je mesecu trudnoće, a ona i njen suprug Vuk su presrećni što će uskoro postati roditelji.

Kada je saznala da čeka bebu, Tamara Grujić nije mogla da sakrije sreću, a ovu vest je podelila samo sa najbližim članovima porodice.

- Tamara je u petom mesecu trudnoće i zaista je presrećna. Ona i Vuk su godinama zajedno i priželjkivali su proširenje porodice. Kada je saznala srećnu vest, Tamara ju je prvo podelila sa suprugom, a njihovoj sreći nije bilo kraja. Dogovorili su se da neće da šire lepe vesti, već su je podelili samo sa porodicom i najbližim prijateljima - kaže nam izvor blizak voditeljki, i dodaje:

- Tamara ima veoma brz tempo života i nije navikla da ima slobodno vreme jer svakodnevno radi i usrećuje one kojima je pomoć potrebna. Ipak, sada će morati da napravi malu pauzu. Ona će raditi do kraja ove sezone, a zatim će otići na trudničko bolovanje i posvetiti se najlepšem životnom pozivu-rekao je izvor za "Blic".

 

Hellomagazin.rs Miša Obradović
Tagovi: tamara grujić