Džentlmen i romantik: Džordž Kluni brodom odveo suprugu na večeru sa Mišel i Barakom Obamom (video)

Džentlmen i romantik: Džordž Kluni brodom odveo suprugu na večeru sa Mišel i Barakom Obamom (video)

Autor: | 27/06/2019

0

Džordž Kluni je oduvek važio za velikog zavodnika, holivudskog superstara za kojim su uzdisale žene širom sveta, sve do trenutka kada je upoznao lepu Amal. Tada je svu svoju ljubav, neodoljivi šarm i osmeh koji "obara s nogu", sačuvao samo za nju.

Iako su se u medijima sporadično pojavljivale vesti o krizi u njihovom braku, Džordž i Amal svojim postupcima demantuju tračeve i nastavljaju da se vole kao i uvek. A kada im obaveze oko blizanaca, ali i snimanja i društvenih obaveza dozvole, par uživa u zajedničkim trenucima.

U sredu uve slavni glumac je svoju voljenu suprugu odveo na posebnu romantičnu večeru u Veneciju u luksuzni restoran Da Ivo gde su imali specijalan tretman.

Kluni je iznajmio skupoceni brod koji plovi venecijanskim kanalima kako bi suprugu doveo do praga restorana, nakon čega su imali kratku turu po kuhinji uz šefa restorana, a potom slasno obedovali najveće italijanske specijalitete.

https://www.instagram.com/p/BzM6yFaFUS-/

Bio je ovo kratak izlet iz nedaleko udaljenog gradića Komo na istoimenom jezeru, gde bračni par poseduje predivnu vilu. Svako leto Džordž i Amal ovde dolaze da provedu nekoliko nedelja u miru, tišini i skladnoj klimi, a ponekad im se pridruže i njihovi prijatelji iz sveta Holivuda ili kraljevskih porodica.

Ovoga puta im je u posetu stigla porodica Obama. Mišel i Barak su na jezero Komo stigli sa svojim ćerkama.

https://www.instagram.com/p/BzMbBqiACYf/

https://www.instagram.com/p/BzJtqrQDtDU/

https://www.instagram.com/p/BzGLGUsBfwb/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti