Po ugledu na svoje kolege: I Oven Vilson letuje u našem komšiluku (foto)

Po ugledu na svoje kolege: I Oven Vilson letuje u našem komšiluku (foto)

Autor: | 21/07/2019

0

Čini se da je postao pravi trend da u letnjim mesecima holivudske zvezde dolaze na Jadran, Neki radno, a neki da bi napuni baterije i proveli godišnji odmor. Tako su u proteklom periodu na Jadranskom moru boravili Džesika AlbaSilvester StaloneSalma Hajek, Semjuel L. Džekson,  Rajan Rendols, a sada je u naš komšiluk stigao i Oven Vilson (50).

Kako navodi hravstka štampa Vilson je u Split stigao kako bi sa Salom Hajek snimio naučno-fatastični film "Blis". Navodno, snimanje ovog ostvarenja trebalo bi da krene naredne nedelje, a do tada glumac uživa u čarima Jadrana.

Oven je iskoristio priliku da prošeta Splitom, slika se sa fanovima, ali i uživa u morskim plodivima u poznatim restoranima.

- Oven je došao na večeru i bio je izuzetno ljubazan. Bio je sa svojom porodicom, jeo je ribu i hteo je da se fotografiše sa svima, nikoga nije odbio. Deca su uživala i na kraju je pohvalio hranu i osoblje restorana - rekla je za 24sata Katarina Ševo iz splitskog restorana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Restaurant ... ZRNO SOLI (@zrnosoli) дана 19. Јул 2019. у 1:40 PDT

Film "Bliss" bi trebalo da se snima na splitskoj Rivi i Prokurativama, kao i na dubrovačkom području, a još se pouzdano ne zna hoće li na setu biti i Oven Vilson.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: oven vilson

Najnovije vesti