Ani Nikolić je srce puno: Srećan ti 2. rođendan, draga moja malena devojčice! (foto)

Ani Nikolić je srce puno: Srećan ti 2. rođendan, draga moja malena devojčice! (foto)

Autor: | 03/08/2019

0

Pevačica Ana Nikolić (40) i njen tadašnji suprug Stefan Đurić Rasta (29), pre dve godine na današnji dan postali su roditelji preslatke devojčice, Tare.

I dok se Anina i Rastina ljubavna priča, nažalost, prekinula, ponosni roditelji uz veliku saradnju i podršku odgajaju njihovu naslednicu, koja danas  proslavlja svoj drugi rođendan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 10. Јул 2019. у 7:47 PDT


Presrećna mama Ana, čestitku svojoj najvećoj ljubavi objavila je i na Instagramu.

- Moj život se deli na pre tebe i posle tebe! Hvala ti što si baš mene izabrala da ti budem mama, hvala ti što si mi donela radost i naučila me šta znači bezuslovna ljubav! Ti si svi moji razlozi....moj svet, moja svetlost i zvezda vodilja... moj monkey... moja Tararira, ili kako ti kažeš TALA... moj ponos i najveća životna nagrada... Sećam se kao da je bilo maločas, kada su mi te doneli prvi put...pomislila sam samo “Bože, hvala ti na ovom blagoslovu!"... bila si tako mala... a tako savršena...i eto prođoše dve godine kao tren. Srećan ti 2. rođendan, draga moja malena devojčice. Voli te mama - napisala je emotivno pevačica uz fotografiju nove tetovaže, na kojoj se vidi da je zauvek na svom telu utisnula ime kao i datum rođenja svoje ćerkice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 2. Авг 2019. у 11:21 PDT

A kako je sve podređeno malenoj princezi, naročito za njen divan dan, mama se potrudila da sve bude šareno, veselo i bajkovito.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) дана 3. Авг 2019. у 1:38 PDT

I presrećni tata čestitao je svojoj naslednici drugi rođendan.

 

- Mom malom životiću je danas 2. rođendan! Meni, druga godina velike prave iskrene ljubavi, koja se ne može meriti i upoređivati ničim! Druga godina istinske sreće, druga godina novog života! Na kraju kad pogledam, ne znam ni kako da ti se odužim posle svega što si mi pružila svojim postojanjem! Ostaje mi da se potrudim, da budem najbolji! Tebi! Srećan rođendan! Ljubav! Tvoj Tata - napisao je Rasta pored fotografije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана 3. Авг 2019. у 2:21 PDT

Srećan rođendan, malena Tara!

hellomagazin.rs ATA Images, instagram
Tagovi: ana nikolić