Šta ruši idilu između Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića? (video)

Šta ruši idilu između Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića? (video)

Autor: | 18/09/2019

0

Aleksandra Prijović i Fili Živojinović su pre nešto više od šest meseci postali roditelji jednom Aleksandru, uživaju u braku, nasmejani i srećni, ali, postoji li nešto što bi moglo da naruši tu idilu?

Aleksandra se već vratila na muzičku scenu s novim hitovima, a na nedavno održanom Hello! partiju je došla u pratnji svog kuma i kolege Ace Pejovića.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/vece-glamura-lepote-dobrog-provoda-hello-rooftop-party-okupio-domaci-dzet-set-evo-ko-je-blistao-na-crvenom-tepihu-foto/

Tom prilikom je za ekipu emisije Premijera televizije Pink, otkrila šta je to što može da naruši sklad između nje i Filipa.

Pevačica je priznala da svoje slobodno vreme najviše provodi sa suprugom Filipom, sa kojim tada voli da gleda filmove. Aleksandra priznaje i da u tim momentima zna da dođe do nesuglasica između njih, što kvari njihovu bračnu idilu.

- To su uglavnom stvarno neke sitnice, na primer: "Koji ćemo film da gledamo?", ne možemo da se odlučimo. Mi se inače ne svađamo, pričala sam o tome sto puta, i jako se dobro slažemo - objasnila je Aleksandra.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još