Ana Nikolić i ćerkica Tara u subotnjoj šetnji gradom (foto)

Ana Nikolić i ćerkica Tara u subotnjoj šetnji gradom (foto)

Autor: | 30/11/2019

0

Kada se ugase svetla reflektora i kada napusti muzički studio, gde vredno ovih dana radi na snimanju novog albuma pod nazivom "Klinka", pevačica Ana Nikolić hrli svom toplom domu gde je čeka njena dvogodišnja ćerkica Tara.

Prebolela Rastu: Kome je Ana Nikolić posvetila stihove nove pesme?

I dok razmišljaju kako će ove godine okititi jelku, kao i koji pokloni će se naći ispod nje, mama i ćerka svaki zajednički momenat provode kvalitetno.

Bilo da je to igranje u parku, ili druženje sa Tarinim drugarima, Ana ne krije da obožava svoju ulogu majke, pa smišlja razne aktivnosti kako bi svaki dan bio drugačiji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ??? ??????? (@ananikolicofficial) дана 6. Нов 2019. у 8:24 PST

Tako je i ovog vikenda...

Skockane i nasmejane, Ana i Tara subotnje, sunčano, popodne poslednjeg novembarskog dana, provele su u šetnji gradom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

??? ???? ???? . . ?✨ #mydaughter #mylove #mylife

Објава коју дели ??? ??????? (@ananikolicofficial) дана 30. Нов 2019. у 8:54 PST

Javnost se već navikla na Aninu novu figuru i vitko telo, pa fanovi jedva čekaju da vide i neku njenu novu odevnu kombinaciju. Ovog puta mama i ćerka uklopile su stajlinge pa su obe ponele crne haljinice sa motivom na sebi, kao i crne čarapice i lakovane cipele.

Fanovi su oduševljeni Aninom kombinacijom, naročito kaputom u top jesenjoj boji, pa je ovaj stajling odneo sve pohvale.

- Moj celi svet - napisala je Ana, koja je vidno pogtresena čitavom situacijom koja se dešava njenoj koleginici Severini, koja je nakon sudske odluke hrvatskog suda izgubila starateljstvo i morala je da preda sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću.

Severina skrhana: Sine, oprosti im jer stvarno ne znaju šta čine

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) дана 29. Нов 2019. у 5:02 PST

Revoltirana i besna, Ana se obratila javnosti, a njenu poruku prenosimo u celosti.

- Oduzeti majci dete...TO JE MONSTRUOZNO...I NEDOPUSTIVO! Gde detetu može biti bolje, i ko dete može više da voli od rođene majke...NIKO! Sramota...nadam se da će institucije reagovati... A OTAC, KOJI STVARNO VOLI SVOJE DETE, NIKADA ALI NIKADA, TAKO NEŠTO NE BI TRAŽIO NI URADIO. TAČKA. P.S. evo čitam komentare i ne mogu da shvatim da postoje žene koje su i same majke, a da ne podržavaju ovaj moj stav, šta tačno moje drage žene sa vama nije u redu i kakve ste vi to majke?A najviše me zanima, šta bi vi uradile da vam se desi isto? Za mene u ovoj situaciji Severina nije ni zvezda, ni pevacica...VEC MAJKA, koja je nosila to dete 9 meseci.... dojila... i čuvala svih ovih godina... Zgrožena sam - napisala je Ana vidno uznemirena i iznervirana.

Podsećamo, Severini su brojne ličnosti sa javne scene uputile reči podrške, a najnovije informacije kažu da je danas mali Aleksandar, makar na kratko, u majčinom zagrljaju. Više o tome pročitajte OVDE.

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: ana nikolić