Postanite deo Skyline Belgrade priče uz stambeni kredit

Postanite deo Skyline Belgrade priče uz stambeni kredit

Autor: | 28/02/2020

0

Izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade napreduje izuzetno brzo i stambena kula A već je dočekala prve stanare. Skyline Belgrade se nalazi na jednoj od najistaknutijih lokacija, u Ulici kneza Miloša, koja zajedno sa mnogobrojnim značajnim institucijama u okolini i odličnom povezanosti sa ostalim delovima prestonice, čini ovaj deo grada izuzetno poželjenim za život. 

Međutim, nakon odabira lokacije, strukture stana i pogleda, parking mesta, dodatnih sadržaja koje nudi projekat, kredibilnog i potvrdjenog investitora, sve one koji odluče da svoj život kreiraju u ovom kompleksu čeka nešto bez čega ne mogu da realizuju svoje snove. Iako je kupovina stana jedna od najznačajnijih i najlepših odluka u životu, svako ko se odluči na taj važan korak zna da nakon toga sledi i ne tako lak zadatak, kada mora da „stavi na papir“ sve troškove koje iziskuje kupovina nekretnine.

Budući da je to investicija koja zahteva značajna finansijska sredstva, većina se odlučuje za stambene kredite. Izbor banke zavisi od uslova koje ona nudi, kolika je kamatna stopa, da li postoje naknade za godišnje administriranje kredita itd. Za koju god banku i finansijsku opciju da se odluče, kupci Skyline Belgrade stanova mogu biti sigurni da za sebe i svoju porodicu investiraju ne samo u stambeni prostor, već i u moderan, kvalitetan, komforan i siguran dom u kompleksu koji nudi dvadesetčetvoročasovnu recepciju, najveći zatvoreni privatni bazen, najsavremeniju Spa&Gym zonu, profesionalno održavanje i niz drugih rekreativno-uslužnih sadržaja.

Investitor projekta je AFI Europe Serbia, koji je prisutan na našem tržištu od 2005. godine sa projektima “Airport City Belgrade” i “Central Garden“. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti