Miloš Timotijević vešto skriva suprugu: Ona je moj pokretač (foto)

Miloš Timotijević vešto skriva suprugu: Ona je moj pokretač (foto)

Autor: | 16/03/2020

0
foto: Luka Šarac

Miloš Timotijević u srećnom je braku godinama, a iako je oženio glumicu i umetnicu, o njoj javnost veoma malo zna, a evo i zbog čega

Miloš Timotijević poslednjih nedelja popularniji je nego ikada. I to sve zbog uloge opasnog policajca u seriji "Južni vetar".

I dok Miloša gledamo na filmu, kao i u pozorištu, on vešto skriva svoju lepšu polovinu i ne želi da o njoj priča za medije.

Sve što se uglavnom zna jeste da je on u srećnom braku godinama i to sa umetnicom Dunjom Galić sa kojom se veoma retko pojavljuje u javnosti.

Iako ga sa voljenom suprugom ne viđamo često, Miloš ne krije da je ona njegova najveća podrška i da bi mu bez nje bilo mnogo teže.

-  Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše. Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav, da je neophodno razumevanje - rekao je Miloš Timotijević  za "Blic".

Popularni glumac je naveo i da je jedina stvar koju njegova supruga nikada neće shvatiti to što je on dosta poslova odbio.

Miloš Timotijević: Koliko je novim seks-simbolima teško da sačuvaju privatnost

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vojna Akademija (@_vojna_akademija_fp_) дана 22. Окт 2019. у 11:22 PDT

Kako je i Miloševa supruga glumica, Miloš je u intervjuu za "Hello!" otkrio i kakve mu kritike ona upućuje.

- Serije uglavnom gledamo zajedno. Nekoliko puta imala je priliku da vidi epizodu pre mene, jer sam ja igrao u pozorištu. Tada mi je javljala kako joj se sviđa i govorila čime je zadovoljna, a šta joj smeta. Svakako da mi je njena kritika važna.

Da li vam je ona ujedno najstroži kritičar?

- Postoji desetak ljudi čije mi mišljenje znači. S vremenom sam se ogradio od prevelike količine saveta, dobrih ili loših, a filtriram i kritiku koja dolazi od najbližih - iskreno je istako glumac za "Hello!".

Miloš Timotijević: Bez porodice ne bih bio tu gde jesam

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Južni Vetar (@juznivetarfilm) дана 1. Феб 2020. у 1:31 PST

Kako Miloša Timotijevića poslednjih godina možemo često gledati u ulogama predstavnika reda i zakona, glumac sa osmehom otkriva i zašto je to tako.

- Ne znam zbog čega me u poslednje vreme angažuju za ulogu policajca. Producenti i reditelji odlučuju, ne ja. Možda zbog jake četvrtaste vilice, ko zna - duhovito je prokomentarisao glumac za "Kurir".

A kada ne smina i nije na probama u pozorištu, glumac ima svoje male rituale koji ga opuštaju.

- Volim da odem u teretanu, da čitam, gledam filmove i kuvam. Ako se bavite svojim zdravljem i izgledom, morate da vodite računa o ishrani i trebalo bi da znate da kuvate. Moj otac je celog života tragao za zdravim stvarima, a ja, što sam stariji, sve više radim isto - iskren je Miloš za "Hello!".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) дана 7. Мар 2020. у 8:12 PST

hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images, Instagram