Nataša Ninković odala tajnu: Suprug je znao da sam ja ubica!

Nataša Ninković odala tajnu: Suprug je znao da sam ja ubica!

Autor: | 03/01/2017

0

Nema više tajni, ubicu kog je tražila cela Srbija igrala je Nataša Ninković. Proslavljena glumica umalo da odustane od angažmana u seriji „Ubice mog oca“, koju zajedno potpisuju Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević.

- Prva sam dobila scenario u ruke. Ima možda od tada i dve godine. Imala sam zadršku kad je taj lik u pitanju, a novinari su to protumačili da nisam htela da igram. Suviše mi je bila mračna, a reditelju Predragu Gagi Antonijeviću rekla sam da ću igrati nešto drugo. Kad mi je poslao poslednju epizodu, više nije bilo dileme. Tokom pauze u Narodnom pozorištu dobila sam mejl i to počela da čitam. Zakasnila sam da izađem na scenu. Samo sam mu poslala poruku: „Da, da, igram“ - rekla je Ninkovićeva gostujući u magazinu „Oko“ na RTS, prenosi Kurir.

Natašu ne iznenađuju uspeh i velika gledanost.

- Naracija je dobra i način montaže. Vidim po reakcijama da mladi gledaju seriju jer mi na ulici prilaze studenti - pojašnjava prvakinja drame Narodnog pozorišta.

Glumica nije mogla da ćuti o tome da je baš ona ubila svoju ćerku jer je bila ljubomorna na njenu vezu s kumom Kostom.

- Znao je moj suprug Nenad Šarenac. Otkrila sam i dvema mojim drugaricama, ali su ćutale ko zalivene - zaključuje Ninkovićeva.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/intervju/natasa-ninkovic-verujem-u-ljubav-za-ceo-zivot-ali-je-potrebno-boriti-se-za/

Proslavljena glumica jedina je ulogu dobila bez kastinga jer je igrala u rediteljevom filmu „Spasitelj“. Antonijević govori za Kurir o tome šta će se dešavati s Natalijom.

- Kompleksan lik zaslužuje našu najveću glumicu. Biće s tim karakterom još iznenađenja. Videćemo da li je tako kao što izgleda na prvi pogled - kaže reditelj s holivudskom adresom.

U novoj sezoni pratićemo suđenje Nataliji Despotović, da li će preživeti ranjena forenzičarka Jelena, novi slučaj na kome će raditi inspektor Aleksandar Jakovljević, kao i da li će se on oženiti i dobiti sina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti