Ivana Maksimović i Danilo Anđušić prve dane 2017. provode na vrelom pesku

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić prve dane 2017. provode na vrelom pesku

Autor: | 03/01/2017

0

Lepa strelkinja Ivana Maksimović i košarkaš Danilo Anđušić, proslavili su Novu godinu u kupaćim kostimima, na peščanim plažama Dubaija.

Mladi bračni par je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima uživao u svim blagodetima, a prvi dan posle lude noći dočekali su u kupaćim kostimima, na bazenu i peščanim plažama glavnog grada.

Ivana je čak uspela da proveze „bugi“ i po pustinji.

Lady in red ???✨ #sunset #mydubai #whatabegining #summer #January #2017 #happytimes #vacay

A photo posted by ivanamaksimovic (@ivanamaksimovic) on Jan 1, 2017 at 12:30pm PST

O staroj godini, koja za nju nije bila najuspešnija jer je na OI u Riju ostala bez medalje, kao i novoj godini, na Instagramu je napisala:

- Super ponosna na godinu koju uskoro ispraćamo. Bila je teška, ali nezaboravna! Ovo je svakako trenutak koji ću zauvek pamtiti i koji je obelezio 2016-tu. Nošenje zastave na OI u Riju učinilo je moju porodicu još ponosnijom i zahvalnom na svim velikim stvarima koje smo zajedno postigli. Ovo putovanje se nastavlja i jedva čekam da još jedna, dobra i uspešna godina počne! Hvala svima na velikoj podršci koju sam osećala cele godine! - poručila je Ivana.

Par uskoro napušta Dubai i vraća se u Rusiju, jer Anđušić nastavlja borbu u VTB ligi, pošto ga za Božić, 7. januara, očekuje utakmica protiv Avtodora, prenosi KurirSport.

Komentari (0)

Loading
M G

Najnovije vesti