Saša Kovačević: Bio bih odličan otac, kad god da se desi dobrodošlo je

Saša Kovačević: Bio bih odličan otac, kad god da se desi dobrodošlo je

Autor: | 04/01/2017

0

Jedan od najpopularnijih mladih pop pevača na našim prostorima u poslednje vreme često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira sa bebama, a sada je iznenadio sve kada je priznao da je spreman da se ostvari u ulozi oca.

Njegova karijera godinama je vrlo stabilna. Izbacuje hit za hitom.

Saša Kovačević nakon raskida: U svoju muziku sam zaljubljen najviše

Poznato je da je Saša Kovačević nedavno prekinuo dugogodišnju vezu sa svojom izabranicom, manekenkom, Jovanom Jocić.

Raskid ga nije slomio, pa već razmišlja o roditeljstvu.

- Bio bih odličan otac. To bi mi došlo kao nešto potpuno prirodno. Naravno, želeo sam prvo da se ostvarim u okviru svoje profesije, tako da zbog toga nisam žurio sa tim. Ali kad bi se desilo i kad god da se desi, dobrodošlo je. Ja obožavam decu i volim kada u mom okruženju ima dece. Imam mnogo prijatelja koji imaju decu, koju mnogo volim i ta ljubav je obostrana. Njihov sam veliki fan. To što ste videli na Instagramu su dva mala Kubanca koji su mi bili preslatki, i poželeo sam da se slikam sa njima - kaže Saša.

Na temu spekulacija kada je Jovana u pitanju, jednostavno je odgovorio.

- Što se Jovane tiče, na priče o našoj vezi sam stavio tačku. Spekulisalo se o tome da li smo zajedno, da li više nismo. Ja nisam želeo o tome da pričam. I neka tako i ostane. Za sada ne razmišljam na temu dece i nemam u planu ženidbu još uvek, ali takve se stvari nikad ne znaju. Ako se desi ove godine, i to je okej.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!