Željko Joksimović: Dok se Jovana porađala nisam se onesvestio i pao!

Željko Joksimović: Dok se Jovana porađala nisam se onesvestio i pao!

Autor: | 06/01/2017

0

Željko Joksimović po prvi put je ispričao kako je izgledao porođaj njegove supruge Jovane kada se rodio Kosta i šta je on za to vreme radio.

Popularni pevač je, uz protivljenje supruge, ipak želeo da prisustvuje ovom intimnom činu te je krenuo za Jovanom u operacionu salu. Nakon što je utvrđeno da mu je pritisak normalan, on je stao uz suprugu, raširenih nogu kako bi imao oslonac, da ne bi pao “kao sveća” na pod.

- Doktor mi je rekao: “Ako padaš, padaj na levu stranu, nemoj na instrumente”. Sećam se da sam sve vreme pričao sa Jovanom koja je bila budna. Kada je Kosta izašao, anesteziolog mi je rekao da mogu da ga slikam i ja opet u raskoračni stav, za svaki slučaj, da ne padnem. Slikao sam ga a onda ga i uzeo i prineo Jovani da ga vidi - rekao je Željko za Informer, dodajući da je u pozadini išla muzika grupe “Riblja čorba”.

Potom je dodao da je uradio nešto neočekivano.

- Otišao sam sa doktorima da gledam dok ga mere, da proverim da li su dovoljno razvukli onaj metar.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/veselo-ali-bez-pompe-jovana-i-zeljko-joksimovic-proslavili-kostin-drugi-rodendan/

Pevač je priznao i da nije plakao kada se Kosta rodio, što nije bio slučaj kada je Mina dolazila na svet.

- Krenule su mi suze. Kada se ona rađala, nisam bio u sali kao sa Kostom, pa sam zato valjda bio emotivniji - ispričao je Željko Joksimović.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/zeljko-joksimovic-jovana-stalno-zelim-da-vam-kazem-da-ste-lepsi-uzivo-nego-na-televiziji/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs nebojša Babić

Najnovije vesti