Sanja Kužet spremna za prinovu: Biće nas četvoro i verujem u naš tim!

Sanja Kužet spremna za prinovu: Biće nas četvoro i verujem u naš tim!

Autor: | 09/01/2017

0

Za Sanju Kužet mnogi kažu da je jedna od najlepših i najzgodnijih voditeljki. Vodila je emisiju „Zvezde Granda“ a svaku epizodu pošteno je odradila igrajući na sceni. Vesela, opuštena, ova mlada voditeljka iako je dobila dostojnu zamenu, ipak nedostaje publici.

Ove praznične dane provela je u krugu porodice, jer za samo mesec dana postaje mama drugi put. Njen sinčić Andrej koji ima devet godina dobiće brata. Sanja i njen partner Nemanja Živojinović jedva čekaju rođenje bebe.

Sanja Kužet želi da se posveti porodici: Sve u svoje vreme, za karijeru ima dosta vremena i prostora

Kako si dočekala Novu godinu?

- Ove Nove godine sam bila domaćin. Ugostila sam rođenu sestru sa porodicom, a pošto je i ona u osmom mesecu trudnoće, bilo je sasvim svejedno kod koga ćemo se okupiti i slaviti. Važno je samo da smo zajedno. Klinci su uživali u novogodišnjoj atmosferi, otvarali poklone u ponoć, igrali i pevali...

Šta su tvoje želje za 2017. godinu?

- Da smo zdravi, srećni i puni ljubavi! Da uživamo svi zajedno u proširenju naše (šire) porodice za dva dečaka.

Kakav Božić pamtiš iz detinjstva i na šta te asocira Božić? Da li poštuješ baš sve običaje?

- Božić je najveći porodični praznik, tako da ga slavim u skladu s tim. Da smo svi zajedno na božićnom ručku uz česnicu.

Sanja Kužet: Sina učim običajima

Ko je ove godine bio položajnik?

- Položajnik mi je bio dvogodišnji sestrić koji je i ove godine usrećio moj dom i uneo toplinu. Volela bih da nastavim tu tradiciju jer mi je zaista prethodna godina bila posebna.

Sanja Kužet: Na ulici me ne bi prepoznali jer nosim ravnu obuću i džins

Nedavno si ušla u osmi mesece trudnoće, kako se osećaš?

- Smanjila sam aktivnosti i potpuno u miru očekujem drugog sina. Lepo se osećam. Uskoro me očekuju poslednje pripreme oko uređenja sobe.

Kako održavaš svoju figuru i u trudnoći? Na nekim fotografijama sa javnih dešavanja videlo se da si i dalje zgodna, bez mnogo kilograma viška?

- Zaista se ne opterećujem kilogramima, važno mi je da trudnoća teče kako treba i da se dobro osećam. Moja figura je prava trudnička, sa 13 kilograma više, nisam trendi mršavica samo sa stomakom, razočaraću vas!

Sanja Kužet sa sinom Andrejem za magazin Hello. foto Boško Karanović

Da li ste odabrali ime za bebu i šta misliš kako ćeš se snaći sa drugom bebom, devet godina posle?

- Dogovorili smo se jednoglasno oko imena. Čekamo još da ga ugledamo i potvrdimo mišljenje. Tada ćemo doneti konačnu odluku. Spremna sam za ono što me čeka, slika mi je kristalno jasna koje me obaveze čekaju i planiram da uživam u roditeljstvu još više. Biće nas četvoro i verujem u naš tim!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Boško Karanović
Tagovi: sanja kužet