Jelena Đoković i Stefan proveli Božić bez tate Noleta

Jelena Đoković i Stefan proveli Božić bez tate Noleta

Autor: | 09/01/2017

0

Novak Đoković je početak godine započeo na teniskim terenima, pobedom zakoračio u prve dane 2017., ali baš zbog toga nije mogao da najlepši praznik, Božić, provede sa svojom suprugom Jelenom i malenim sinom Stefanom.

Jelena je na Badnje veče podelila sa svojim fanovima fotografiju na kojoj Stefan gleda svog oca na ekranu, uz dirljive reči koje govore koliko im teško pada razdvojenost tokom praznika:

- Stefan ima poseban reket dok gleda tatu danas - takav da njime ne može ništa da slomi dok imitira tatine poteze na terenu. Tata, želela bih da možeš da vidiš kako je tvoj "maleni čovek" ponosan na tebe dok igraš i kako uzvikuje neprestano - "Ajde tata!". Tenis zaista ne dozvoljava mnogim porodicama da budu na okupu za praznike. Večeras je Badnje veče, posebno vreme kada se porodica okuplja. Srećom, imamo Fejsbuk, kao i mnogo razumevanja i podrške, tako da će tata biti sa nama uz pomoć tehnologije, ali i duhom.

Srećno vam Badnje veče! Želim vam da ga provedete u miru, zdravlju i blagostanju. Za one koji Božić dočekuju u teškim uslovima, molim se za vas svim srcem i želim da vam ovaj dan donese zdravlje, sreću i hrabrost da prevaziđete sve probleme i strahove. I u napred da vam poželim Mir Božiji - Hristos se rodi (jer ću sutra verovatno da budem bez tehnologije - poručila je Jelena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty/hello/arhiva

Najnovije vesti