Jovana i Željko Joksimović obeležavaju pet godina braka (video)

Jovana i Željko Joksimović obeležavaju pet godina braka (video)

Autor: | 20/01/2017

0

Nakon što su se venčali na Maldivima, Željko i Jovana Joksimović, u srcu beogradskog Dorćola, između tramvajskih šina i opojnog šarenila Bajlonijeve pijace, uz zvuke trubača i dobro raspoložene zvanice, su pre pet godina sudbonosno „da“ izgovorili i pred Bogom.

Jovanu i Željka spojila je Evrovizija koja je 2008. godine održana u Beogradu. Voditeljka je jednom prilikom izjavila da je između nje i Joksimovića u početku vladala netrepeljivost koja je vremenom prerasla u veliku ljubav.

Na venčanju je bilo oko 150 gostiju, a naš magazin je imao ekskluzivno pravo da prenese fotografije sa venčanja.

Tada je Željko povodom izlaska novog broja magazina "Hello!" u kojem je bio ekskluzivan intervju sa njim i Jovanom Joksimović, propraćen nizom prelepih fotografija sa venčanja, na društvenim mrežama Tviter i Fejsbuk poručio:

- Nastavili smo uspešnu saradnju sa magazinom "Hello!". Tako da i ovog puta, u ponedeljak, sve o našoj proslavi venčanja pročitajte u novom broju!
Željko je ovim putem poručio svim svojim pratiocima da su on i njegova supruga prava za objavu ekskluzivnog intervjua i fotografija ustupili isključivo magazinu "Hello!" sa kojim već godinama uspešno sarađuju.

Dvadeset meseci pošto su se na Maldivima zavetovali na večnu ljubav, to su učinili i u crkvi.

Jovana: „Crkveno venčanje prvobitno je planirano za leto 2012, neposredno posle Maldiva, ali su nas brojne poslovne obaveze u tome sprečile. U međuvremenu ostala sam u drugom stanju, pa nismo želeli da se udajem trudna. Početkom godine, na večeri u restoranu 'Franš' dogovorili smo se da venčanje obavimo 14. septembra u krugu porodice i da posle toga upriličimo veliku proslavu.“ -  izjavila je Jovana tada za magazin Hello.

A od tog dana su nastavili da uz naš magazin obeležavaju godišnjicu braka i proslavljaju uspešnu saradnju sa Hello!.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/jovana-i-zeljko-joksimovic-planiraju-crkveno-vencanje/

Najbitnija stvar objavljena iz vašeg privatnog života je crkveno venčanje i svadba 14. septembra 2014. godine. Kakve su vam uspomene na to veče?

- Draža nam je prva velika stvar iz našeg privatnog života koju smo podelili sa Hello!-om a to su fotogafije građanskog venčanja i editorijal sa Maldiva. Uvek očekuješ više nego što dobiješ a najbitnija stvar u saradnji sa vama je to što uvek dobiješ ono što očekuješ. Sa vama je uvek bilo sve kako se dogovorimo - kaže Jovana.

Ekskluzivno: Snimci sa venčanja Jovane i Željka Joksimovića

Kako ste obeležili godišnjicu braka?

- Godišnjicu crkvenog braka obeležili smo vrlo skromno jer nam je dete tog dana imalo temperaturu četrdeset. Bili smo kod kuće i nazdravili čašom vina - objašnjava Jovana u intervjuu koji je zajedno sa željkom dala za slavljenički 400. broj magazina Hello.

Često zaboravimo ovu drugu godišnjicu, u stvari Jovana je nikad ne zaboravlja. Ona meša datume. Ja kažem drugog februara: Zlato, srećna ti godišnjica, a ona odgovori: Zar nije četvrtog? - kaže Željko.

Jovana, 2. februara 2012. ste u stvari verifikovali građanski brak sa Maldiva koji se ispostavio nevažećim?

- Tako je, reč je o papirološki najkomplikovanijem venčanju ikada. Godišnjice su nam dakle: 20. januar, 2. februar i 14. septembar - kaže Jovana.

Kakva je organizacija oko sina kada ste oboje odsutni, kao na primer sada na ovom fotografisanju za Hello!?

- Organizacija je takva da je i on sa nama na fotografisnaju - jednostavno objašnjava Jovana.

- Sine, izađi i priključi se bandi! - šalio se Željko.

A kako je bilo na crkvenom venčanju, možete pogledati u video snimku koji vam donosimo:

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva