Maja Volk u zagrljaju svog Grka: Na sedmom nebu sam!

Maja Volk u zagrljaju svog Grka: Na sedmom nebu sam!

Autor: | 22/01/2017

0

Mnogi ne veruju u upoznavanje preko interneta, a još manje u ljubav koja može da se rodi iz takvog poznanstva. Ipak, Maja Volk je dokazala da nije baš sve izgubljeno i da u virtuelnom svetu ima nade za iskreno poznanstvo, ljubav, ma gde se i u kom delu sveta ta druga polovina za kojom tragamo nalazila.

Kao što smo već pisali, Maja se odvažila i rešila da više ne čeka da joj ljubav zakuca na vrata, već je na sajtu za upoznavanje srela čoveka zbog kojeg je ponovo zablistala u svoj svojoj ženstvenosti.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/maja-volk-zaljubljena-na-onlajn-dejtingu-pronasla-sam-jednog-grka/

Maja nije želela da otkrije ništa više o svom izabraniku, sem da je iz Grčke i da zbog njega razmišlja da se preseli tamo.

Ona je ponovo otputovala do tajanstvenog muškarca, ali ovoga puta je sa svojim fanovima i prijateljima podelila jednu fotografiju na kojoj nam otkriva "malo" od onoga ko ju je učinio srećnom u 58. godini.

- Na sedmom nebu... - je sve što je Maja napisala uz ovu fotografiju, alii i to je dovoljno jer sudeći po osmehu i čvrstom zagrljaju ljubav je prava.

A photo posted by Maja Volk (@majazmaja59) on Jan 22, 2017 at 7:05am PST

Verujemo da je Maja pronašla srodnu dušu pod toplim suncem Grčke i da ćemo ih uskoro videti na nekom zajedničkom zanimljivom putovanju, u nekoj novoj avanturi...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević
Tagovi: maja volk