Sreća i strepnja Ane Nikolić: Čudom sam ostala u drugom stanju

Sreća i strepnja Ane Nikolić: Čudom sam ostala u drugom stanju

Autor: | 23/01/2017

0

Nekoliko dana pred Novu godinu Ana Nikolić saznala je da će imati još jedan, mnogo veći, razlog za slavlje - postaće majka. Dok joj doktorka 27. decembra nije saopštila radosnu vest popularna pevačica bila je ubeđena da ima neki problem sa štitnom žlezdom koji stvara disbalans hormona.

Ko voli Anu Nikolić najviše na svetu? (foto)

Bila je u šoku kada je čula da će joj se ostvariti najveći životni san, a i lekari su jedva poverovali, budući da su joj, zbog intervencije na jajniku kojoj se svojevremeno podvrgla, ali i njenih godina, rekli da su šanse da prirodnim putem ostane u drugom stanju gotovo nikakve. Zbog toga je planirala da pribegne alternativnim metodama i da na proleće pokuša sa veštačkom oplodnjom, posle najavljenog koncerta u "Kombank areni".

Svadba godine: Ana Nikolić i Rasta će napraviti slavlje za 500 zvanica

S obzirom na to da je reč o trudnoći visokog rizika, Ana je odlučila da otkaže sve nastupe, kao i putovanje na drugi kraj sveta, Tajland. Doktor joj je naložio mirovanje i lagane šetnje, a ne bi smela da bude izložena ni najmanjem stresu. Ipak još je u rizičnom prvom tromesečju. Zato se sa suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom uputila na bližu destinaciju - u romantični Rim, grad u kome su se zaljubili jedno u drugo. Odlučili su da se malo odmore od obaveza koje imaju kao članovi žirija u muzičkom takmičenju "Ja imam talenat".

Ostatak intrigantne priče pronađite u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji do 29. januara.

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!
Tagovi: ana nikolić